Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan kell démon segítségét...

Hogyan kell démon segítségét kérni?

Figyelt kérdés

2012. márc. 16. 15:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:

Egyébként - csak, h ne legyen agyon offolva a fő kérdés -, szerintem tök felesleges a kérdező felé mindenféle okoskodás...ő is úgy is azt fogja meglépni, vagy meg nem lépni, amit akar és majd az alapján fog belőle tanulni, vagy sem.

Tök lényegtelen ebbe a topikba, h léteznek-e démonok, Sátán, vagy Isten, vagy egyéb..., mert a kérdése a kérdezőnek konkrétan nem erről szólt!

Az én válaszom ismételten az, h a démonok nem azért vannak, h segítséget nyújtsanak, ha még is segítenek - átmenetileg - azaz életedbe és ami még rosszabb a lelkedbe kerülhet. Lehet velük kísérletezni, de tudnod kell, h a kísérletezésnek akár komoly ára lehet független attól, h hiszel-e vagy sem, h szórakozol-e vagy sem.

A gondjaidon/nehéz életeden leginkább te magad tudsz segíteni és az Úr..., de ha annyira meg vagy keseredve, hogy sem hinni nem akarsz benne, sem esélyt adni magadnak a boldogságra, azt is meg lehet érteni vhol, viszont akkor is magad miatt próbálj a jóra törekedni és a te esetedben ez azt jelenti szerintem, h inkább legyél materalista, vagy akár ateista, mint sem olyan dolgokba keveredj bele tudatlanul, ami által örökre elkárhozott lehetsz, vagy akár életed végéig boldogtalan lehetsz.

Bízom benned, h jól döntesz, és imádkozom érted, h jobbra forduljon az életed, akárhogy is döntesz, akármit is teszel vagy nem teszel. Minden jót neked!

2012. márc. 25. 12:24
 62/73 saveme ***** válasza:

az eleve zsákutca, ha valaki azért imádkozik, hogy jobb legyen a sorsa. Főleg, ha 3 évtizedig teszi. Hol van ez ahhoz, amit a Máté 13 ír: "kincset talál egy szántóföldben, elmegy, eladja mindenét, hogy megvehesse azt a földet, amiben a kincs van"? Isten nem bedobós automata, nem lehet kényszeríteni se áldozatokkal, se böjttel, se tizeddel. A szíveket vizsgálja. És senki sem közeledhet hozzá, akit ő nem vonz. Na ezért teljesen irracionális a kereszténység, egyáltalán nem az a

"megcsinálós", kipipálós vallás. Kegyelem. De mivel szeret, remélhetünk, hogy nem az érdemeink szerint bírál majd el, hanem beszámítja a Jézusba vetett hitet. Nincs más esélyed, mint nála kopogtatni tovább. Ha nem tudsz neki megbocsátani, nem lesztek jóban. A tékozló fiú is megpuhult egy idő után. Kövesd a példáját!

2012. márc. 27. 15:40
 63/73 anonim ***** válasza:

"az eleve zsákutca, ha valaki azért imádkozik, hogy jobb legyen a sorsa"

Én értettem ugyan, h ezt a kérdező felé mire írod, de te vajon tudod mit írtál valóban?

Azt nagyon könnyű mondani vkinek, h Isten nem ajándék automata...attól függetlenül, h ez valóban így van...de honnét tudod, h milyen problémái vannak a kérdezőnek?

Honnét tudod, h ajándék automatának akarja használni Istent?

Azzal is egyet értek, h amíg nem bocsát meg Jézusnak, az Úrnak, addig nem tud hozzá közeledni ezen én magam is nem olyan rég estem át mire felismertem ezt a hibámat...de, azért ne felejtsd el, h azt is mondja az Úr, h aki kér az kap, aki zörget annak ajtó nyílik, aki keres az talál.

Ha a kérdező ennyire kétségbe van esve, akkor erősen kétlem, h ajándék automatának akarná Istent használni és mondjuk az tenné boldoggá, h ha kapna x milliárd ft-ot.

A másik, ha nekem címezted az idézetet, már miért is ne imádkozhatnék érte, h jobb sorsra forduljon az élete?

Hol is írja az Ige, azt hogy ne imádkozzatok egymásért?

2012. márc. 27. 19:49
 64/73 saveme ***** válasza:

Téged, 63-as hozzászóló, nem szólítottalak meg.

Örülök, hogy részben érted amit írtam, bár sajnálom, hogy támadásnak vetted. Lehet, hogy kemény szavak, de nem bántásnak szántam. A kérdezőnek címeztem, aki 30 éve imádkozik, de megcsömörlött, és most próbálkozik a démonokkal. Neki változtatnia kell valamit, mert biztos, hogy nem Isten a hibás a rendszerben. Ez már nem az az ejnye-bejnye kategória. Vagy rövid úton abbahagyja, vagy nemsokára vége a védelemnek, ami eddig megóvta attól, hogy működjenek a démoni praktikák, amiket már buzgón invitál egy ideje.

Imádkozás, kérés: persze hogy jó és szükséges dolgok. Ne hagyja abba ezeket senki! De ha nem hittel, vagy nem jó hittel teszi, akkor hiábavaló kudarcra ítélt erőlködés lesz csak.

2012. márc. 28. 12:27
 65/73 anonim ***** válasza:

saveme: ezekben nagyban mind igazad van.

Ok, h nem nekem szólt egyik sem, csak amit beidéztem nem lehetett kivenni, h kinek szánod. De így már tiszta.

2012. márc. 31. 12:52
 66/73 anonim ***** válasza:

Azt tudjátok hogy nagyon sok ember teljesen hülyének néz titeket és röhög rajtatok ? :D

Igazuk is van :)

A mamám hitt az ilyen dolgokban istenben démonokban meg az ilyesmikben . 60 éves korában azt mondta hogy nagy hülyeség ez az egész mert imátkozott minden nap sokat meg meditált meg tököm tudja miket csinálnak . És ti el nem tudjátok képzelni hogy milyen szerencsétlen élete volt.

Nem volt olyan nap szinte hogy valami szerencsétlenség ne érte volna és ne apróságokra gondoljatok.Azt mondta 40 évet elcseszett az életéből ezek a baromságok miatt ....ja és amikor abbahagyta akkor se változott semmi minden ugyan ugy ment tovább .

SZóval csak igy tovább csesszétek el ti is az életeteket ;)

2012. ápr. 2. 23:07
 67/73 anonim ***** válasza:

66-osnak: és honnét tudod, h akik hisznek nem-e épp olyan szerencsétlenek, mint pl. a mamád?

Csak épp tudják, h Isten nem ajándékautomata.

És miért is cseszte el az életét azzal, h imádkozott?

Mert nem lett jobb?

Ja tudom, mert nem csinált semmit és úgy sem lett jobb!

Tudod, az én életem sem habos torta, sőt azt hiszem hasonló eset lehetek, mint a mamád...a mamád és köztem egy különbség lehet, h én nem gondolom úgy, h azért kell imádkozni, mert akkor bármi is jobbra fordul, vagy hinni stb.

Sőt azt gondolom, h ha te úgy véled, h de jó röhögni azokon, akik hisznek, én azt vélem hála Istennek, h nekünk akik hiszünk kegyelmünk van, ha másra nem is arra, h egyáltalán hihetünk.

Bízom benne, h majd egyszer talán nem fogod viccesnek találni és te is hálás leszel, ha hihetsz.

2012. ápr. 2. 23:23
 68/73 anonim ***** válasza:
Ez sajnos így igaz! Ha valakid haldokolna és tudod, hogy nincs esélye, attól még nem könyveled el nyomban hullának, hanem megpróbálsz hinni, hogy bárcsak több ideje lenne még hátra.
2012. ápr. 3. 17:13
 69/73 saveme ***** válasza:
66-nak: Az, hogy valaki 40 év után vesztette el a hitét ilyen durván, az nagyon-nagyon szomorú. Isten nem helyez nagyobb próbába, mint amit ne bírnánk elviselni. Lehet, hogy ő nem igazán Jézusban hitt, hanem inkább a ceremóniákban, imákban, papokban, törvényben, stb. Hogy én miért vagyok keresztény? Mert nincs más kiút halálból, és Jézus megmentett, bevett a csapatába. Ő tette. Talán valakit fog érdekelni ez a link. Nem is annyira off a démonos témához: [link]
2012. ápr. 4. 00:21
 70/73 anonim ***** válasza:

saveme: én nem is afelett ítélkeztem, h elvesztette a hitét vki 40 év után, hanem az írónak igyekeztem rávilágítani pont arra, h ez mekkora baj.

Szerintem meg nem lehet mindenben másokba keresni a hibákat...sajnos sok ember alapból azt gondolja, h Isten ajándék automata - nem kell ehhez még tévtan sem -...én is azt gondoltam korábban, jó sok kör lefutott az életembe mire rájöttem, h nem az, független attól, h alap járaton én magam sem, azért hiszek benne, hanem amiért te, meg még sok egyéb miatt is, pedig sírhatnék, sőt sírok is, h milyen szar az életem. De sírni szabad! :)))

2012. ápr. 4. 21:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!