Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan kell démon segítségét...

Hogyan kell démon segítségét kérni?

Figyelt kérdés

2012. márc. 16. 15:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:
45%

Melyik démont akarod előhívni?

Íme itt van néhány aki segít neked: Samael, Apollyon, Behemoth, Mammon, Azazel, Asmodeus, Belial, Alastor, Nybbas, Baphomet, Astaroth, Furnur, Baal, Soggoth, Dumah, Exael, Moloch, Sethus, Buchon.

Remélem tudtam segíteni! X)

2012. márc. 22. 07:43
 32/73 anonim ***** válasza:
58%
3. oldalon az ötödik egyénnek írom, hogy a barátja azért lett öngyilangyi, mert olyan ostoba, hogy démonok segítségét kérte (nem mintha más segített volna neki), a puszta tehetetlensége vitte a sírba. Aki ennyire bele van esve a ezotanokba, az hótziher, hogy nincs ki mind a 4 kereke!
2012. márc. 22. 07:48
 33/73 anonim ***** válasza:
100%

Válasz a 25.-től a 27.-nek:

Szerinted ha a kérdezőt valaki minden érvelés nélkül megpróbálja lebeszélni a dologról hallgatni fog rá? Görgess vissza és gondolkodj el rajta...

Én már megjártam a poklot ezzel... de hiába írnám le ha pár forrást nem említek mert a franc se hinne nekem, a démonoktól megszabadultam egy életre, a Voodooban nem démonokkal dolgozol ezt jobb ha tisztázzuk.

Valóban nagy Isten állatkertje... te pl. kérhetnél a ketrec mellé egy kis inteligenciát...

Valamint Mr.Mansonnak szeretném elmagyarázni, hogy az egyház szándékosan megszabadult az angyali rituáléktól mert úgy érezték, hogy túl nagy a hatalmuk és az emberek könnyedén megoldják a gondjaikat az angyalok segítségével, így elkezdték félteni az egyházat mint közösséget és az angyalok nagyrészét kiszedték a szent írásokból, úgy hogy most már nem az egyház része az angyali rituálék... bár a nickneved alapján szerintem te ezzel tisztában vagy és van egy két ötletem, hogy miért is támadtad az angyalokról szóló választ.

Ezt a kérdezőnek írom:

Ha az angyalokról akarsz olvasni ajánlom a következő könyveket:

F.E. Eckard Strohm - Atlatisz Angyalai

F.E. Eckard Strohm - Atlatisz Mestertudása

És végül de nem utolsó sorban pár jótanács a kérdezőnek

Démonok - szinte garantált a siker de kamatostol kérik vissza azt amit adtak és nem fogsz tudni megszabadulni tőlük vagy csak nehezen.

Voodoo - macerás az alkalmazása viszont veszélytelen, nehéz elérni a célodat de nagyobb az esélyed mint az angyalokkal, lejjebb leírom azt is hogy miért.

Wicca - nagyjából ugyanaz igaz rá mint a Voodoora annyi különbséggel hogy van egy közösség Magyarországon amelyik tud segíteni ezért talán jobb valamivel.

Angyalok - Kérheted a segítségüket, de valamit fel kell ajánlani ( nem áldozatról van szó ), ha karmikusan megengedett hogy a kérésed teljesüljön akkor megkapod amit kértél ha nem nem... a démonok figyelmen kívü hagyják a karmát ezért kell olyan nagy árat fizetni a szolgálataikért... utólag persze...

De ha igazán "olcsón" akarod megúszni a dolgot akkor a vonzás törvényének nézz utána.

2012. márc. 22. 08:01
 34/73 A kérdező kommentje:

ugyan már...:D:D "ugrásra készen állnak" aha persze, annyira segítenek, hogy nem győzöm szuflával basszus...:D

Nincsenek se angyalok, se démonok!Ha lenne, már nem itt írogatnék, de sztem más sem:):P

2012. márc. 22. 08:39
 35/73 anonim ***** válasza:
100%
Nem értelek, ha nem hiszel benne miét kérdezted ?
2012. márc. 22. 09:22
 36/73 anonim ***** válasza:

" a Voodooban nem démonokkal dolgozol ezt jobb ha tisztázzuk.

Valóban nagy Isten állatkertje... te pl. kérhetnél a ketrec mellé egy kis inteligenciát... "

Hát ha nem azzal - nem dőmonokkal -, akkor szerinted még is mivel? Saját erőddel, vagy Istenével netán?

Szerinted a Voodoo "ereje" miből és honnét ered okos tojás?

Az értelem szart se ér, ha közben hagyod magad becsapni az idiótaságokkal!

Te meg jártad a poklot és még is olyan tanácsokat adsz másoknak, amik által szintén oda kerülhetnek..., de te ha valóban megjártad a poklot pontosan tudnod kéne, h mi honnét és kitől ered! De fingod sincs, hiszel idióta irományokba, és olyan vak vagy, h az embertelen!

Hagyod magad vezettetni egyik hazugságokból a másikba, ami meg a pláne, h ezt még tanácsolod másoknak is!

Nem tanulva a saját káraidból sem!

A ketrec pontosan azoknak kell, akik nem hogy más hibáiból nem tanulnak, de a sajátjukból sem!

2012. márc. 22. 11:01
 37/73 anonim ***** válasza:

"ugyan már...:D:D "ugrásra készen állnak" aha persze, annyira segítenek, hogy nem győzöm szuflával basszus...:D

Nincsenek se angyalok, se démonok!Ha lenne, már nem itt írogatnék, de sztem más sem:):P"

Kedves Kérdező!

A démonok értsd már meg, h nem arra állnak ugrásra készen, h neked segítsenek és az angyalok sem azért vannak...rajtad Jézus tud segíteni!

Épp azért írogatsz itt, mert pont h vannak és olyan hülyeségeket súgnak az agyacskádba, h kérj tőlük segítséget, mert akkor minden jó lesz, de épp ők okozzák a szar helyzetedet! Sőt, talán még saját magad is okozod!

Ugrásra készen állnak, és ha akarod ha nem támadnak orrba-szájba, de te nem tudsz túl sokat tenni ellenük, max. nem veszel tudomást róluk...Jézus viszont meg tud szabadítani tőlük!

Sőt, Jézus nem kér semmit se cserébe érte...merő szeretetből teszi, deha még csak kérni se kéred az ő segítségét, nem emberek által alkotott egyházi segítségeket, hanem Jézus segítségét, akkor nem fog tudni rajtad segíteni, mert neked kell az első lépést megtenned felé épp a szabad akaratod miatt.

Nem tudom, h milyen szar körülményeid vannak, manapság ebben az országban mindenkinek szar minden, sőt akár még azon felül is érhetik szar dolgok az embert, de csak az Úr tud rajtad segíteni csak Ő tud még a szarból is aranyat csinálni és a poklok poklából is kimenteni téged!

De ehhez neked is tenned kell...normális körülmények közepette, szabályosan küzdve, annyi erődből, amennyi adatott neked!

2012. márc. 22. 11:10
 38/73 anonim válasza:
60%
Úristen!!!!! Valakinek közületek volt már párkapcsolata,vagy kimentetek már a napfényre?:D Ennyire szarban lenne az ország,hogy emberek TÖMEGESEN épülnek le agyilag?:D Gondoltál már arra,hogy munkád legyen,vagy tanulj vagy egyáltalán HASZNOS ember legyél? Az ilyen hülyeségekkel ember csak a többieket mérgezed.....jesszusom.....
2012. márc. 22. 13:11
 39/73 anonim válasza:
44%
ne vedd ennyire komolyan a diablo II-t, az csak egy játék:D
2012. márc. 22. 13:13
 40/73 anonim ***** válasza:
38asnak és 39esnek: azt, h mi van, meg mi nincs nem a hitetek, vagy nem hitetek dönti el, sőt még a tudomány sem!
2012. márc. 22. 13:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!