Szeretném kipróbálni a szellem/démon idézést valamilyen különleges mòdon. Mit ajánlotok? Hogyan? Kit? És mikor érdemes?
Az élők világában nincs keresnivalója más lényeknek. Hagyd őket békén, hidd el, mindenkinek jobb így. A lelkek idézésének NINCS veszélytelen módja, csak veszélyes és kevésbé veszélyes. Kérlek, ismét, hidd el: ők semmi olyasmivel nem tudnak szolgálni, ami miatt megérné a kockázatot az, hogy bolygatod őket!
Ha mágia segítségével szeretnéd befolyásolni az életedet, elérni a vágyaidat, annak van sokkal-sokkal normálisabb módja is.
..én tudok egyik nagynéném fia ,teológusnak tanult de valahogy elfajzott és okkult dolgokkal kezdett foglalkozni olyan huszonkilenc harminc lehetett mikor felkötötte magát
másik eset egy csoport ugy a hetvenes években barátnők szellemet idéztek ,és hát igen szintén rokonom rájuk ijesztett, egyikük szivbeteg volt....
...különben az a baj a szellemidézéssel hogy egy ijesztő gondolatot kötsz egy cselekvéshez tehát megerősited magadban a félelmet,még akkor is ha nem hiszel benne megfészkel a tudatod mélyén és paranoiás leszel,mindig attol félünk a legjobban amivel nem tudunk szembenézni....
én sem javaslom hogy ezzel foglalkozz...
Valójában nem szerettem volna kipróbálni ezeket a "szörnyen" veszélyes dolgokat de nagyon érdekel a téma.
Szívesen olvasgatok róluk, főleg a hatásai, konkrét veszélyei érdekelnek.
Szóval leírhatnátok ezeket.
Hogyan vállnak láthatóvá?
-Milyen veszélyei vannak az idézőre nézve?
-És azokra akik a helyszínen vannak?
-Milyen veszélyességi fokozataik vannak?
-Mik történtek eddig? Tapasztalat vagy akár netről szedett infó is megteszi.
..körülbelül az lesz , hogy vagy semmi, vagy jól beszarsz a nagy semmitöl és jössz ide rinyálni jajj megesz a szellem,mint például ez a kiscsaj:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-len..
.....ha meg komolyan veszed akkor lassan az agyadra megy és olyan b#zi cuccokban fogsz járni mint a lui pádre
na ez lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!