Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan kell démon segítségét...

Hogyan kell démon segítségét kérni?

Figyelt kérdés

2012. márc. 16. 15:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:
4. oldalon a 7. egyénnek. Először is szerintem nem a démonok sugdosták a fülébe a hülyeségeket, hanem egyszerűen csak szórakozni akar pöppet. Az meg, hogy az angyalok így, démonok úgy az meg úgy egy rakás maszlag ahogy van. Egyik sincs, csak a tömör sötétség létezik: a Halál, a világosság előtte meg nem más, mint a torkolattűz a fronton! XD
2012. márc. 22. 18:27
 42/73 anonim ***** válasza:

41.-esnek: az meg lehet, hogy pusztán szórakozik az illető, de az már az ő sara.

Azt pedig, h szerinted mi van az a te véleményed, amit tiszteletben tartok, és úgy gondolom, h másoknak is hasonlóan tiszteletben kellene tartani, h ilyesmi témákban mit is vélnek arról, h van-e vagy sem.

Egyébként ez, h léteznek-e démonok, vagy angyalok, vagy Isten, vagy Sátán meg hasonlók kissé OFF téma, mert itt nem ez volt a konkrét kérdés, h mi van, vagy mi nincs.

2012. márc. 22. 19:17
 43/73 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

Ha létezne démoni megszállás, bennem már 20 tanyázna...próbáltam kérni én az angyalokat is a démonokat is, semmi nem történt. ero nincsenek. arra voltam kíváncsi msnak sikerült e ilyen. de ahogy nézem nem.

2012. márc. 22. 19:26
 44/73 anonim ***** válasza:

"köszi a válaszokat!

Ha létezne démoni megszállás, bennem már 20 tanyázna...próbáltam kérni én az angyalokat is a démonokat is, semmi nem történt. ero nincsenek. arra voltam kíváncsi msnak sikerült e ilyen. de ahogy nézem nem."

És te azt honnét tudod, h benned hány démon van???

Mit kértél te akár egy angyaltól, vagy akár egy démontól???

Minek kellett volna történnie a kérésed alapján???

Egyébként meg örülj annak, h ha próbálkoztál és nem történt semmi...adj hálát Istennek, azért hogy így történhetett!

2012. márc. 22. 19:45
 45/73 anonim ***** válasza:

"próbáltam kérni én az angyalokat is a démonokat is, semmi nem történt"

Mint mondtam előző hszeimbe a démonok azért vannak, h segítsenek így még szép, h nem történt semmi...az angyalok sem azért vannak, h kísértsd/tesztelgesd őket!

Én kértem Jézus segítségét és segített...ha segítségre szorulsz, Jézushoz fordulj, ha csupán tesztelgetni akarod Őt is...hát ki tudja, lehet még arra is választ kapsz!

2012. márc. 22. 19:51
 46/73 A kérdező kommentje:
nem hiszek sem jézusban sem más emberek által kitalált lényben. imádkoztam majdnem 3 évtizedet, mégsem lett jobb az életem szinte csak rosszabb. hát nekem ilyen "isten" nem kell köszi. lehet neked segít, nekem nem. álítólag saját képére teremtett. akkor ő is részrehajló, kivételező, jobban szereti ezt mint azt...ugye? ezek emberi tulajdonságok, ha ő saját képére teremtett benne is benne van. szal ha létezik is, engem születésemtől fogva utál.
2012. márc. 22. 20:02
 47/73 anonim ***** válasza:

Egy emberben max egy démon lehet csak, több bele se férne...

apropó múltkor chilisbabot ettem és tuti, hogy attól elmenekült az az 1 is. Olyan igazi exorcistásat fingtam tőle!

2012. márc. 22. 20:03
 48/73 anonim ***** válasza:
Előttem a harmadiknak! Honnan tudod, hogy Jézus segített? Lehet, hogy a gonosz alakította úgy, hogy jó legyen cserébe a lelkedért!
2012. márc. 22. 20:05
 49/73 anonim ***** válasza:

"Előttem a harmadiknak! Honnan tudod, hogy Jézus segített? Lehet, hogy a gonosz alakította úgy, hogy jó legyen cserébe a lelkedért!"

Ja, hogyne, persze! :)))

Tudom én...minden lehetséges, mint az ausztria lottón! :)))

És onnét tudom, h megismertem/ismerem Jézust.

Ha te megismersz vkit és ismered is az illetőt, és megtesz feléd akármit akkor te is tudod arról az illetőről, h nem xyz tette meg, épp azért mert megismerted/ismered! Ilyen egyszerű...még, ha hihetetlen is számodra.

2012. márc. 22. 20:28
 50/73 anonim ***** válasza:

"imádkoztam majdnem 3 évtizedet, mégsem lett jobb az életem szinte csak rosszabb. hát nekem ilyen "isten" nem kell köszi. lehet neked segít, nekem nem"

Írtam neked privit, de nem válaszoltál.

Nem tudhatom, h milyen problémáid vannak, de talán nem is az a lényeg, h tudni kelljen.

Mindenkit érnek rossz dolgok...sőt, érhetnek még rosszabb dolgok is, sőt előfordulhat simán az is, h nem javulnak úgy a dolgok, ahogy azt várnánk.

Van, h rossz dolgok csak simán vannak, nem kell mögé betudni sem gonoszt, sem démont, sem mást.

Van, h épp a rossz dolgok által fogsz fejlődni, még ha azt nem is látod előre perpill és sokszor van az is, h kiderül - lehet csak utólag -, h amit egykor rossznak ítéltünk meg az életünkben nem is volt az olyan rossz, csak abban az adott pillanatban/helyzetben, mert nem értettük, nem tudtuk feldolgozni, nem láttunk mást csak a rosszat.

Deha akkor nem tudtuk, vagy perpill most te nem érted, h miért ér ennyi rossz, nem biztos, h kell tudnod...majd idővel lehet megtudod, viszont sokszor jobb nem tudni, mint tudni!

Most kicsit lehet bonyolult voltam...én nagyon szívesen beszélgetnék veled priviben, ha nyitott vagy rá, de így nehéz bármit is segíteni, ha rébuszokban beszélgetünk!

2012. márc. 22. 20:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!