Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan kell démon segítségét...

Hogyan kell démon segítségét kérni?

Figyelt kérdés

2012. márc. 16. 15:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 Szabó István Tamás válasza:
72%

Üdv mindenkinek!

Jó is ez a kérdés meg nem is. Jó, mert segítséget akar kérni valaki ahhoz, amit ember nem képes megtenni, rossz mert olyan helyen kopogtat, ahol nem is tudja ki van az ajtó mögött!

Minden vallás és egyéb nélkül szeretnék erről a témáról néhány tényt elmondani:

-emberek képesek démonokkal, sötét erőkkel kapcsolatba kerülni

-ilyen utakon el tudnak érni olyan negatív (egyesek szerint jó irányút is) hatásokat, más emberek vagy tárgyak befolyásolását, mozgatását, nem látható dolgok látását, stb. Ez tény.

-Aki ezeket az utakat járja (akár csak egyszer is megpróbálja) az egy kapcsolatot-kötést hoz létre ezekkel a démonokkal, gonosz erőkkel, aminek a "segítségét" élvezi amíg ez hasznosnak tűnik a számára-úgy gondolja jó kis segítői lettek- de nem ő írányít, hanem ezek a démonok fogják őt befolyásolni (pl.:kényszeres mosakvás, több órás fürdés belső kényszere, kényszeres rendrakás, stb.)Innentől megfodul a kocka és kezd nem viccessé válni!

-Aki belekerül ebbe, lehet, hogy csak évek multán látja meg, hogy ez nem csak 1 idézés, rontás, mágia, stb volt, hanem vonzata is van és szeretne szabadulni.

-Ilyenkor előfordulhat az öngyilkosság kényszere, ami szintén nem vicces.

Tehát aki démonoktól akar segítséget kérni jól gondolja meg, hogy ilyen áron is akarja-e. Több ismerősöm kipróbálta, néhányan megszabadultak belőle, ők egyikük sem vágyik többet "velük" játszani.

Ha segítségre van szükséged kérd azt Istentől, aki teremtő és szeret és ne a Gonosztól, aki gyilkos és gyűlöl!

Tied a lehetőség a döntésre!

(privátban válaszolok részletesen)

2012. márc. 17. 10:06
 12/73 anonim ***** válasza:
24%
Az utolsónak nem érdemes privátban írni, mert látszik, hogy semmi fogalma sincs a démonokról.
2012. márc. 17. 10:16
 13/73 anonim válasza:
100%

Kérd nyugodtan a segítségüket, mindent megtesznek érted!! Komolyan, még a legagyamentebb dolgokat is. Aztán ahogy szépen engeded, hogy veled legyenek, engeded, átadod magad, szép lassan téged kényszerítenek, feletted uralkodnak. Mint kb a függőség - eleinte baromi jó, aztán szívás, tönkre mész. Szal kihasználnak és megőrjítenek (tapasztalat).

P.S. A kereszténység is beszél démonokról. Hajjaj, Jézus többet beszél a pokolról mint bármi másról! Személyes tapasztalatból a helyedben inkább Istennél keresném a megoldást, de persze ez a te életed, azt csinálsz vele amit csak akarsz. :)

2012. márc. 17. 10:27
 14/73 A kérdező kommentje:

Az értelmes válaszokat köszönöm!!!! Ebből is látszik hogy az keresztények mekkora nyomulósak hogy féltik az istenüket kampányolnak állandóan.. Mintha megerősítésre várnának egymástól.A többi vallás érdekes nem nyomul egyből az igazával. Kedves utolsó honnan veszed h megszállnak egy idő után? Tapasztaltad? Ha igen akkor írd csak!!!

Bár kell hozzá némi inteligencia, hogy elfogadjuk a másik ember hitbéli meggyőződését!Ami a keresztényekben nincs benne!!!Élő példa a kérdésemre kapott válaszok zöme!

2012. márc. 17. 12:03
 15/73 anonim ***** válasza:

Hűha...

Engem nem érdekel ha valaki démonokat szólít, az ő dolga. És elárulom hogy nem vagyok keresztény, a bibliát sem olvastam, plusz nem vagyok megkeresztelve! :D Csakhogy ne vagdalkozzatok annyira. :) Ha valaki nyomul, akkor addig üldöz, amíg tényleg el nem üldöz! Nekem volt szerencsém már nem egy fanatikus keresztényhez fórumon, és ők engem komolyan a Sátán "szolgájának" tituláltak, csak mert nem vallom azt amit ők, pusztán azért mert nekem az Isten mást jelent, nem pedig egy öreg ősz szakállú bácsit aki a pokolba taszít....de vannak normálisak is köztük. Ugyanígy vagyok a sátánistákkal is. Vannak értelmes emberek, és vannak nem értelmesek. Nem a vallástól függ hogy valaki milyen ember! Komolyan nem értem ezt a háborúsdit amit csináltok! Támadtok mindenkit aki nem ért veletek egyet, vagy szóba meri hozni az angyalokat....(húh, de nagy tragédia hogy szóba hoztam őket, most mi lesz.... :D) Az élet nagy kérdése: MIÉRT? Van értelme? NINCS! Akkor meg? :) Csak felpörgetitek saját magatokat alaptalanul! Úgy gondolom hogy a válaszomba benne volt hogy a kérdező döntése mit tesz és mit nem! A döntését tiszteletben tartom mindenkinek! Csak javasoltam...mert amint láttam az angyalokról semmit nem tudtok itt, csak vagdalkoztok. Ezért ajánlottam a blogunkat. Semmilyen Angyal, Démon nem fog senkinek sem a szabad akaratába bele gázolni! És az angyalokról biztosan tudom hogy ők nem terjesztenek senkiről semmi rosszat, és a Sátánról is tudok egyet s mást, ezért nem támadom őt sem. :) Nincs senkivel semmi bajom... Ezt vallom, és pont. Remélem ezt elfogadjátok.

2012. márc. 17. 14:16
 16/73 anonim ***** válasza:
100%
mennyi hülye istenem...
2012. márc. 17. 17:04
 17/73 anonim ***** válasza:
100%

Tudod mit, Kérdező? egyesek meg akartak óvni valamitől, hogy komázzál a fekete erőkkel, de ha nem, akkor nem. Kérd a démonok segítségét - hívjad csak, jönnek azok, ugrásra készek - és ha megszállott leszel általuk, csak pislogj, mint Rozi a moziban.

Majd a pszichiáterek segítenek, egy pár inekcióval, hogy lenyugodj, és agyhalott zombi legyél. Sok sikert!

2012. márc. 17. 18:36
 18/73 anonim ***** válasza:

Minden démonnak más a szertartása. Nem tudom mennyire vagy tisztában azzal, hogy a démonok nem játék szerek, nem egy pet a WoWban (,mint a succubus).

Egyébként, nem semmi, hogy ilyeneket kérdezzel, mert jobb lenne, ha dilidoki látna.

2012. márc. 17. 20:32
 19/73 anonim ***** válasza:
100%
Érdeklődj a Parlamentben,ott találhatsz egy párat.
2012. márc. 19. 12:39
 20/73 saveme ***** válasza:
61%

Elég baj, ha démonokkal próbálkozol, bár ha szarban vagy, akkor érthető, hogy ezt az utat is ki akarod próbálni, és be kell vallani, hogy sokkal könnyebb, vonzóbb és gyakran gyorsabban hoz látható eredményt egy démonnal lepaktálni, mint Istennel szövetséget kötni, Jézus nevét segítségül hívni. Az eredmény alatt rövid távú hasznot értek. Viszont nem avatnak be az apró betűs részekbe, és nem szólnak a szellemi törvényszerűségekről, a kapcsolódó átkokról és a rabságról. Tele van velük a világ, kísértenek, csábítanak a bűnökre. Nyugodj meg, fog jönni a "segítségük", ugrásra készen várnak őt mindenkit, hogy a végén a pokolba juttathassanak. De nem a bűneid miatt jutsz oda, ha így teszel, hanem mert nem hiszel Jézusban, vagy másként mondva nem Jézusban, nem Jézusnak hiszel. Pedig ő épp eleget tett azért, hogy rá hallgassunk, nem ilyen megtévesztő szellemekre. Esélyed van még, mert van szabadságod dönteni még.

Nem azért írok, hogy megerősítsen valaki, mert van belső meggyőződésem és híveket se akarok toborozni magamnak, de tudom, hogy Isten igaz, jó és szerető Atya, nem egy kárörvendő és kegyetlen bíró. Az Ő beszéde a Biblia, azt érdemes figyelembe venni a témában.

Abba is gondolj bele, hogy ugyan miért szoktak "ördögöt űzni", és hogy ez a tevékenység pozitív-e vagy negatív? (ördög egyébként=démon=gonosz szellem, ami persze angyalnak, nagyon vonzónak is kiadhatja magát)

Jézus és az apostolok ugyan miért űztek ki démonokat megszállottakból és betegekből? Végül egy röpke történet Jézus és démonok viszonyáról. Attól, hogy te esetleg aktuálisan nem ilyen fajta démonokat szólongatsz, attól még ugyanúgy igaz rájuk, mert egy az uruk. Lehet választani:

2Amikor kiszállt a hajóból, egyszer csak szembejött vele a sírboltok közül egy tisztátalan lélektől megszállott ember, 3akinek a sírboltokban volt a lakása, és akit már lánccal sem tudott megkötözni senki. 4Mert már sokszor meg volt kötözve bilincsekkel és láncokkal, de szétszaggatta a láncokat, a bilincseket pedig összetörte, úgyhogy senki sem tudta megfékezni. 5Éjjel-nappal mindig a sírokban és a hegyek között tartózkodott, kiáltozott és kővel vagdosta magát. 6Amikor távolról meglátta Jézust, odafutott, leborult előtte, 7és hangosan felkiáltott: "Mi közöm hozzád, Jézus, a magasságos Isten Fia? Az Istenre kényszerítelek, ne gyötörj engem!" 8Jézus ugyanis ezt mondta neki: "Menj ki, tisztátalan lélek ebből az emberből!" 9És megkérdezte tőle: "Mi a neved?" Az így felelt: "Légió a nevem, mert sokan vagyunk." 10És nagyon kérte, hogy ne űzze el őket arról a vidékről. 11Ott a hegyoldalban volt egy nagy legelésző disznónyáj, 12ezért a tisztátalan lelkek azt kérték tőle: "Küldj minket a disznókba, hadd menjünk beléjük!" 13Megengedte nekik, a tisztátalan lelkek pedig kijöttek, és a disznókba költöztek; mire a nyáj, mintegy kétezer állat, a meredekről a tengerbe rohant, és belefulladt a vízbe. (Márk evangéliuma 5)

2012. márc. 19. 14:14
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!