Démon idéző rituálé, mit rontok el?
A kérdés szimplán csak annyi és azokhoz szól akik már csináltak ilyet hogy:
Okkultista szemmel, 3 ősi könyv tartalmát alkalmazva (faust, pierre, salamon irományai) 8 éves tanulmányok után, mi lehet amit elrontok?
Aki idézett már és aki LÁTOTT IS MÁR! démont az legyen oly kedves és írjon már egy privit. Előre is köszönöm!
A "vicces fiuk" kíméljenek az lsdvel és társaival...
Okkultistákhoz szóltam nem a hitetlenekhez...
A kérdésen már annyira szakadtam a röhögéstől, hogy lefordultam a székről :D Köszönöm, hogy ennyire hitelesen feltettél egy ilyen értelmetlen kérdést :D
"8 éves tanulmányok után"
Ez a rész nagyon hatásos volt. :D
Szóval évekig tanulmányoztál egy nem létező dolgot és most itt kérsz segítséget, hogy miért nem működik... Ez nagyon jó!
Ha én ezt a klubban egyszer elmesélem! :-D
Ne idézz démont, ha ennyit tanultál, tudnod kell, hogy uralnod kellene, ha megidézed. Ez neked nem fog menni.
A könyvek megnyitják az embert a mágia felé, de az csak a kapu. Nagyon sokkal, sokkal tovább kell menni azon a kapun át egy konkrét megidézéshez, ahol a démon megtestesül.
A helyedben inkább készítenék egy lényt, amit könnyű irányítani.
Egy ilyen balga kérdéshez mit vársz ? Őszintén !
Troll kérdés, aki ennyi energiát feccől az ezotériába az nem írja a mestre műveire, hogy irományok :LOL.
Ott rontottad el, hogy nem léteznek démonok. Wabene ?
Vannak gonosz szellemek, akik néha démonoknak adják ki magukat, hogy ijesztegessenek, de amik azokban a könyvekben vannak azok nem léteznek.
De most őszintén, tudod mik vannak azokban a könyvekben ? A clavicula salomonisban ?
Szerinted, ha varázsköröket meg pentákulumokat rajzólsz a szobádba mágikus kövek társaságában és elmormolsz néhány varázsigét, akkor testi valójában meg fog jelenniegy több száz kilós elefántméretű, oroszlánfejű, sáskaszárnyű, kígyólábú, madártollú tűzokádó démoni lény, aki megtesz neked mindent ?
Mert ha igen, akkor egy alapos kivizsgálás rádférne. Egyébként erre mondja a WOW kocka facebokozó barátom, hogy van még nála is lejjebb.
NE IDÉZZ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!