Ez az oldal a spirituális sátánizmus: [link]
Egyébként meg én az agykontrollt ajánlom, és a bizonyos "Titok" alkalmazását. Csak Te tudsz változtatni az életeden, a démonok nem tudnak, maximum segíteni. Egyébként is, amit önerőből megtudsz csinálni, azt felesleges a démonoktól kérni. Agykontroll tökéletes erre.
Saját tapasztalat: az angyalok segítenek. :) És egyáltalán nem terjesztenek senkiről sem rosszat! :) Mivel őket a tiszta szeretet vezérli! Tehát...én a helyedben őket kérném. :) Nem kell idézgetni őket, csak szólítani. Javaslom a blogunkat:
Persze itt nem csak az angyalokról teszünk be dolgokat. :)
De a te döntésed hogy mit szeretnél, én csak javaslok. :)
Egyébként a "másik oldal" is szükséges...nekem ez a meglátásom. Ők is a felemelkedésünket szolgálják. Csak épp másképp, de nekik az a dolguk....
1-7 - hát mazochisták azok adémonok -direkt csúnyán jelennnek meg - hogy rossz hírük legyen? logikus
*
Kérdező: a tradícionális nó színház megjeleníti neked a "démont" - mint archetipust. Lehet, hogy egy kicsit pontosabb, mint a kereszténygyülölő roha dékok véleménye.
A nó színházban archetípusok (erről C.G.Jungnál olvashatsz) jelennek meg: pl a Bölcs öreg, a Szűz, a Fenyőfa szelleme. Itt egy Démon:
Kedves keresztények! A kérdező a démonokról kérdezett... szerintem nem érdeklődik az egyházatok és az angyalok iránt,
úgyhogy tessék máshol téríteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!