Nem kellene senkit sem szidni amiatt, mert olyan kérdést tesz fel, ami sokaknak nem tetszhet, vagy épp hülyeséget akar csinálni stb.
A kereszténységet, ha szidják oly sokan annak is meg van az oka...főleg, mert rengeteg tévhit félre vezeti az embereket és jobbra-balra ostobaságokat beszélnek nem keresztényeknek így nem is csoda, ha nem Istentől kérnek segítséget. Erről csak is mi emberek tehetünk!
A démonok...eszedbe se jusson tőlük segítséget kérni, nem arra vannak, hogy segítsenek...persze átlátszó hazugságok és megkötözöttségek árán esetleg "segíthetnek", de azzal nem te jársz jól, hanem ők!
Én magam is keresztény vagyok, de én örülök, h megszabadultam nem egytől, hanem több tucadtól, és Isten segítségével, ami által jobb is lett az életem, nem h még teret adjak nekik bármivel is.
A másik Istennél hatalmasabb erő nincs. A Sátán is Tőle teremtett csak míg neki van ereje dolgokhoz addig ő rosszra használja fel, nem a te érdekeidet szolgálva, amíg Isten igen is a téged tart szem előtt és rajtad szeretne segíteni!
Adj esélyt Istennek - őszintén -, fordulj Jézushoz, mond el neki a gondjaidat, engedd be az életedbe és megfogod látni, h jobb lesz minden!
Az életed területein neked is akarnod kell változtatni...a munkát nem úszod meg / démonokkal sem - ők is dolgoznak ám kőkeményen /...a pénz, ha sokat akarsz nem boldogít, hiába van, nem tudja azt az űrt benned betölteni amivel küzdesz..., ha szerelemre vágysz - az elmúlik, csak egy futó érzés - a valós szeretetet meg csak Istentől tudod megkapni...viszont, ha démonok által akarod elérni azt akár, h szeressenek abból sem lesz köszöneted!
Fontold meg alaposan, h mire akarsz készülni!
Ezzel nem csak az életeddel játszol, hanem a lelkeddel és azzal a lehetőségeddel is, h üdvösséged lehessen!
Én nem ajánlom, hogy bele kezdj a démon idézésbe mer utána soha , vagy nagyon nehezen tudsz megszabadulni tőlük!!
Inkább javasolnám, hogy kérd az Úr segítséget ő mindenbe segít hiszen ő a aki teremtet tégedet is, ezáltal jobban ismer mint gondolnád! Mióta én az Úr gyermeke lettem a megtérésemmel azóta mindent könnyeben tudok átvészelni, megoldani! KÉRD AZ ÚR SEGÍTSÉGÉT!!!!!
Íme néhány könyv:
Abdul Alhazred - NECROMONICON
Lemegeton avagy Salamon kis kulcsai
Claviculae Salamon Kulcsai Eliphas Lévi összeállításában
Mózes VI.-VII könyve
De én inkább a Voodoot ajánlanám ha egyedül akarsz kísérletezni ilyen dolgokkal...
Papa Shanga - A Voodoo Mágia Gyakorlata
A démonidézés túl veszélyes egy barátom öngyilkos lett, idézgetett felkészületlenül, aztán minden ok nélkül egy nap a vonat elé vetette magát a búcsúlevélben valami olyasmit írt hogy nem haragszik senkire csak megunta az életét. Jól gondold meg mit csinálsz, ha jóra akarod használni az erőt akkor felveheted a kapcsolatot a Wiccával is... bár ők figyelmen kívül hagynak egy fontos törvényt, a szabad akaratot, pl a szerelmi kötéseknél, de ez a legrosszabb amit csinálnak. Olvass utána mielőtt belevágsz...
25-ösnek: "idézgetett felkészületlenül, aztán minden ok nélkül egy nap a vonat elé vetette magát a búcsúlevélben valami olyasmit írt hogy nem haragszik senkire csak megunta az életét"
Ezek után te még bármi ilyesmit ajánlasz??? Hát a barátod esetéből sem tanulsz???
Komolyan elhiszed, h minden ok nélkül lett öngyilkos???
A voodoo mitől jobb ember? Hány éves vagy egyáltalán?
Haj hiába...nagy az Isten állatkertje! De nagyon nagy!
Amúgy csak megsúgom...nem kell démonokat még idézgetni sem, meg hívni sem őket, mennek ők anélkül is, hogy bármit is akarnának és a démonok pont leszarják az ember szabad akaratát! De h segítségül akarsz bármilyen démont is hívni, azok sem a te saját gondolataid, már azt is démonok súgják számodra, azt meg pláne, h milyen szar az életed.
Minden egyes bűn mögött általában egy démon áll és minden egyes függőség és betegségek mögött is...kérdés, h ki mennyire ad teret és mennyire válik az adott démonok tanyájává!
Pl. ha a természeted alapjáraton lusta, de mindent megteszel érte, h ne legyél az és még is az vagy, azt már egy démoni függőség/megkötözöttség okozza.
Ha esetleg mindenképpen ilyesmi témában olvasnál...javaslom, h olvasd el Derek Prince - Démonológia című könyvét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!