Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan kell démon segítségét...

Hogyan kell démon segítségét kérni?

Figyelt kérdés

2012. márc. 16. 15:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:

Te találkoztál Jézussal? És hol van a törzshelye? Én is imádkoztam már sokat, és hiszek is benne többé-kevésbé, de az az állítás, hogy ismerné bárki is aki él, hát...

Isten útjai kifürkészhetetlenek nem?

2012. márc. 23. 08:44
 52/73 anonim válasza:
100%
Én kértem anno segítséget, szép volt, jó volt, de köszönöm ennyi, aztán megszívtam de elég rendesen. Igen, bevált, de 2 hónapnyi siker után, ami megadatott kb 2 év szenvedésem volt miatta...Hogy hasonlítsam valamihez, olyanok mint az uzsorások. Kérsz valamit, aztán a dupláját követelik vissza, amit aztán be is hajtanak elég rendesen.
2012. márc. 23. 13:53
 53/73 anonim ***** válasza:

"Te találkoztál Jézussal? És hol van a törzshelye? Én is imádkoztam már sokat, és hiszek is benne többé-kevésbé, de az az állítás, hogy ismerné bárki is aki él, hát...

Isten útjai kifürkészhetetlenek nem?"

1. Én nem azt írtam, h találkoztam Jézussal...hanem azt, h megismertem/ismerem...a példázatban is ezekkel a szavakkal éltem. De akár úgy is fogalmazhatnék, h igen találkoztam Jézussal...én abban a Jézusban hiszek, aki 3-ad napon feltámadott és aki ma is él!

2. Imádkoztál és többé kevésbé hiszel?

Ilyen alapon és hozzáállással még is kihez imádkoztál?

Egyáltalán tudod...? Vallod Jézust testben megjelent Krisztusnak?

3. Isten útjai kifürkészhetetlenek...meg lehet, de ez az állítás nem függ össze azzal, h Jézus megismerhető/ismerhető és ma is ÉL! Hol a törzshelye?

Az Atya mellett...!

2012. márc. 23. 20:41
 54/73 anonim ***** válasza:

"kb 2 év szenvedésem volt miatta"

Hála Istennek..., h "csak" 2 év szenvedésed volt miatta, sokkal rosszabbul is végződhetett volna. Dehát ezt ma már biztos sejted is! :)

2012. márc. 23. 20:45
 55/73 anonim válasza:

Az előttem szólónak:

Igen, pont Istennek hála, nem vagyok keresztény, de őt kértem hogy segítsen és segített is.:)

2012. márc. 24. 00:52
 56/73 anonim ***** válasza:

"Igen, pont Istennek hála, nem vagyok keresztény, de őt kértem hogy segítsen és segített is.:)"

Én ugyan keresztény vagyok, de úgy gondolom, h ha bárki őszintén fordul Hozzá/Istenhez segítségért azt meghallgatja, és ahhoz nem kell sem lelkész, sem egyházhoz való tartozás, sem kereszténységi formalitások! :)

2012. márc. 24. 09:14
 57/73 anonim ***** válasza:

Kérdező basszus bárki bármit ír vagy mond neked, az lepereg rólad... Borzasztó szűk a látóköröd, és emellett sem tudod felfogni, hogy vannak olyan emberek akik még a te hülye fejeden is segíteni akarnak annak ellenére, hogy gúnyt űztél a vallásukból és hitükből... De most csak annyit mondok, h kérd csak nyugodtan a démonok segítségét, idézgesd őket a többi barommal együtt, aztán elnyomorodva és elszegényedve ugorj le a szakadékba :P

Sok sikert!

2012. márc. 24. 17:51
 58/73 anonim ***** válasza:
Elég sok démon él a földön ..ember alakjában.Nem is kell keresned...nézz körül!A vallásról meg.......................ezt hagyjuk!
2012. márc. 24. 21:47
 59/73 anonim ***** válasza:
Ha valóban létezne a Hatalmas..akkor nem szenvedett volna 2 évet az édesanyám ..arról meg nem is beszélek hogyan fejezte be ....szóval az Istenről ennyit!Sok olyan embert ismerek akik rohangálnak a templomba imádkozni aztán meg ők a leggörényebek ahogyan másokhoz viszonyulnak.Sok az álszent!
2012. márc. 24. 21:52
 60/73 anonim ***** válasza:

"Ha valóban létezne a Hatalmas..akkor nem szenvedett volna 2 évet az édesanyám ..arról meg nem is beszélek hogyan fejezte be ...."

Nézd...sajnálatos, hogy anyud szenvedett és sokat, de mint írtam a rossz dolgok sokszor csak úgy vannak, és nem tudhatjuk, hogy miért vannak, egy dolog biztos, h minden okkal történik, semmi sincs véletlen és mindennek meg van a maga dolga/haszna. Ha Isten nem lenne erőd sem lett volna átvészelned azt amin keresztül mehettél anyud kapcsán..., de ugyanez vonatkozik mind azokra, akik megannyi rossz dolgokon keresztül mennek/mentek/mehettek.

"szóval az Istenről ennyit!Sok olyan embert ismerek akik rohangálnak a templomba imádkozni aztán meg ők a leggörényebek ahogyan másokhoz viszonyulnak.Sok az álszent!"

Sajnos sok ilyen ember van, de erről sem Isten tehet, mert ezeknek a gyökér embereknek is szabad akaratuk van azt tenni, amit akarnak....viszont az embereknek nem azt kellene nézni, h az meg amaz miért így viselkedik, vagy miért ilyen, ha állítólag hívő/hisz/vallásos...ebben az esetben is Istenre kell nézni.

Jézus szerinted mit tett, mikor keresztre feszítették?

Vagy mit tett, mikor Júdás elárulta?

2012. márc. 25. 11:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!