Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Figyelt kérdés
Mert én igen.2021. nov. 26. 21:13
1851/2705 Grimfox válasza:
Szerintem kidobatták velem őket, vagy visszavitették oda, ahonnan hoztam(nem aznap, mert még egyszer nem kísért el a nagymamám odáig). Egy felnőttnek azért már nem mondják meg a szülei, hogy ejnye kisfiam, ne hordj haza koponyákat. Max nem boldogok.
Gondolom ezeknek a gyakorlatoknak a célja, hogy ezeket az érzéseket, ezt a kapcsolatot bármikor fel tudd idézni.
1852/2705 A kérdező kommentje:
Normális szüleid vannak. Szomorú voltál, hogy vissza kellett vinned/kidobnod?
Gondolom én is. Így nézve ezek evokáció kulcsok is lehetnének, akkor hozzá kell raknom a selyem érzését is. Igen, silky calmness.
2022. jan. 23. 13:28
1853/2705 Grimfox válasza:
Szomorú hát. Utolsó pillanatig küzdöttem a szerzeményemért(nem erőszakosan, csak meg akartam győzni őket, hogy kell).
1854/2705 A kérdező kommentje:
Újra és újra megpróbáltad? Hogy jutottál el vele hazáig? Elrejtetted a hátizsákodba vagy hogyan?
2022. jan. 23. 14:17
1855/2705 Grimfox válasza:
Nagymamám nem tudott lebeszélni, hogy ne vigyem haza. Feltűztem egy botra(azt nem hagyta, hogy hozzányúljak), és végigvittem az utcán. Szerencsére az az erdő közel volt hozzánk, nem az egész városon vittem keresztül.
1856/2705 A kérdező kommentje:
Nagyon érdekes látvány lehetett. Ez olyan, mint amikor egy gyerereken már kiskorában látszik, hogy ki/mi lesz belőle.
2022. jan. 23. 14:55
1857/2705 Grimfox válasza:
Már akkor látszott, hogy elmebeteg leszek :D
1858/2705 A kérdező kommentje:
>:( Ha elmebeteg az, aki nem ugyanolyan, mint a többség.
2022. jan. 23. 15:19
1859/2705 A kérdező kommentje:
Az látszott, hogy olyan leszel, mint az a kép, amit küldtél. Abban nem látok semmit elmebeteget.
2022. jan. 23. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!