Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van-e itt nyitott gondolkodásm...

Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?

Figyelt kérdés
Mert én igen.

2021. nov. 26. 21:13
 1821/2705 A kérdező kommentje:
2022. jan. 21. 21:04
 1822/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

Ha jól rémlik, még 2018-ban történt. A pontos évre nem emlékszek. Ahogy sok más esetben sem. Az utóbbi 6-8 évből csak öt dátumra emlékszem, a többi egybefolyik.

A beszélgetés közös megegyezés. Azért beszélgetünk, hogy a gondolatainkat kicseréljük egymással. Tudatában vagyunk, hogy hatni fogunk egymásra, és beleegyeztünk azzal, hogy beszélgetni kezdtünk. Ha valamibe nem egyezünk bele, azt ki tudjuk mondani, arról tudunk. Ha mágikusan befolyásolok valakit, az egyoldalú, az érintettnek nincs beleszólása.

2022. jan. 21. 21:15
 1823/2705 A kérdező kommentje:

OK, here it is:

19 éves koromban mágiát hajtottak végre rajtam. Nem szerelmi kötés vagy kitudjami, azt sem tudom, hogy azokat hogyan csinálják. Nem is érdekel. Személyre szabottan, so strong it will never fade away. I feel it, I know it as a fact awhile. Nem érdekelt, amikor megtudtam, még büszke is voltam rá. Crazy, right. Sokmindent megmagyaráz az elmúlt évekről és semmit sem tehetek.

2022. jan. 21. 21:19
 1824/2705 A kérdező kommentje:
Ezért is szeretek beszélgetni veled. Mert ez önként van. Én tiszteletben tartalak téged és úgy érzem, hogy te tiszeteletben tartasz engem. Ez számomra ismeretlen volt eddig.
2022. jan. 21. 21:27
 1825/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

Lehet, én viszont nem akarok ilyet létrehozni, és nem akarom, hogy rajtam ilyet létrehozzanak. Ha megteszik, "szétszerelem". Már ha rájövök. Nekem nem számít, még ha olyan erős is, hogy sosem enyészik el. Az, hogy milyen erős, lényegtelen.

Valakit az akarata ellenére befolyásolni szerintem végső megoldás, és vagy az egyén élete, vagy a környezetében élők élete védelmében indokolt csak. Így sem helyes, csak indokolt.

2022. jan. 21. 21:30
 1826/2705 A kérdező kommentje:
Ha szétszereled, összeomlik az életed, ami egy orbit körül forgott. Én nem látok lehetőséget ilyesmire. Nem tudom, hogyan lett készítve, csak azt, hogy tarot kártyákkal. Vajon ezért hasonlítottam ahhoz... Igazából mindegy. Nem várok megoldást rá, nehogy azt hidd.
2022. jan. 21. 21:36
 1827/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

Mivel fogalmam sincs mi a cél, eszköz, mechanizmus, nem is tudnék segíteni, ha várnád sem.

Ha már összeomló életnél, és tarotnál tartunk, akkor 16. lap.

De ha neked így jó, és nem akarod, hogy változzon, akkor mindegy. Utólagos beleegyezésnek is tekinthető.

2022. jan. 21. 22:06
 1828/2705 A kérdező kommentje:

Csak érdekességképp: A cél a megszerzésem volt. Az eszköz egy tarot pakli. A mechanizmust nem tudom.

Igazából nem igaz, hogy never fade away. Teljesen soha, de most meggyengült, különben veled sem tudnék beszélni. Érdekes.

Igazából ez nem arról szól, hogy nekem jó-e vagy sem. Viszont még egy érdekesség: én kitűztem egy célt, amit ha elérek, megszabadulok. Vajon ki tudok-e én tűzni ilyet... Attólmég maradhatok ugyanúgy, de az önként lenne. Vagy ez csak a feszegetése annak, hgy most gyengébb a szorítás.

2022. jan. 21. 22:16
 1829/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Na az ilyen beavatkozások azok, amiket én nem. Ez nekem nagyon nem. És ha még csak hasonlót is kellene alkalmaznom, hogy vezetőt, vagy tanítót találjak, ezzel veszteném el a "jogot" hogy tanítson, vagy vezessen.
2022. jan. 22. 10:18
 1830/2705 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Túl komoly lett a téma. :)

2022. jan. 22. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!