Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
https://www.youtube.com/watch?v=oozQ4yV__Vw
Szólj, ha kezdek túl sok információt kiadni!
Elméletileg nem n, ami nem 1. De majd megkérdezem, és olyan figyelmet fogok kapni, hogy a féltékenység emléke sem fog megforulni a fejemben.
Vajon mennyi életre szól? Egyre? Örökre?
Ez az egyik problémám az őrangyal témával. Az ember csak ideiglenes. Mi van, ha nem emberként születsz meg legközelebb?(ezzel nem azt állítom, hogy állatként is lehet. ezt nem tudom)
Nincs. Tudok szortírozni, ha szükséges. Nem hiszem, hogy van felső határa, ki mennyi információt tud élete során felhalmozni. A határt ott szabom meg, hogy használom e valamire az információt.
Karma nélkül nincs reinkarnáció. Az egész reinkarnáció elmélet arra alapoz, hogy van karma. Ahol nem létezik a karma tan, ott alvilágban, mennyben, és pokolban, vagy az ősök együttélésében hisznek az élőkkel.
A többi problémámat már leírtam az angyalos téma elején. Azt, hogy szerintem emberi önhittség azt feltételezni, hogy minden ember mellett van egy kirendelt segítő, mintha az ember olyan fontos teremtmény lenne. Pedig az ember jó esetben is csak félúton jár az alacsonyabb, és a magasabb létformák között. És ez csak azokra érvényes, akik aktívan teszik ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!