Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Miért vagy biztos benne, hogy befolyásolnád az élete folyását? Mi van, ha benne van az élete folyásában az, hogy te valamilyen módon keresed? Az ugyanakkor tökéletes hozzáállás, hogy hallatsz magadról.
Nekem ez a befolyásolás nem olyan egyértelmű, mint neked, hiszen naponta befolyásolunk másokat és befolyásolnak minket ilyen vagy olyan módon. Hol van az etikus határ? Mert hogy a média nem ismeri ezt a fogalmat, az biztos.
Mi az a tűzönjárás? Konkrétan az, amit jelent?
Mert csak olyan módon tudnék mágikus eszközökkel tanítót keresni, ami az illető befolyásolásával járna. A mágikus befolyás nem része egy ember természetes életfolyamának. Pont ezért olyan korlátozott a jogszerű használhatósága. A hétküznapi befolyást nem hasonlítanám össze a mágikus úton elérttel, bár vannak, akik képesek az akaratukat ilyen szinten rákényszeríteni másokra. Ezt sem tartom szerencsésnek. A másik az elárasztás, és a tudatalattival való babrálás, amit a média csinál. Azzal egy az egyben nem értek egyet.
A tűzönjárás az, aminek gondolod. Raknak egy nagy máglyát, és amikor a fából sárgán, vagy vörösen izzó parázs lesz, szőnyeggé terítik, és átsétálnak rajta. Mentem már át rajta, és a kis piromániás lelkemnek nagy élmény volt.
Túl sok dolgot olvastam, túl erős véleményem van, és túlzottan ragaszkodok hozzá. Egy tanító nem fog azzal bajlódni, hogy bizonygassa nekem, én tudom rosszul és ő tudja jól. Olyan embert keres, aki alkalmasabb arra, hogy tanuljon.
"kis piromániás lelkemnek nagy élmény volt" Nekem is van egy ilyen lelkem. :)
Mennyit mentél? Mit éreztél?
Én ilyen szempontból a perfekt diák lennék. Sok más szempontból pedig nem.
De ha láthatóan ennyi igazságtalan befolyásolás ér mindenkit, mi lenne abban olyan szörnyű, ha te is használod a számodra rendelkezésre álló eszközöket?
Olyan 3-4 méteresre húztuk ki a szőnyeget. Igazából azt éreztem, hogy meleg a talpam alatt a sok rög, amin járkálok. Meg hogy néhány kisebb parázsdarab átkandikál a lábujjaim között. De semmi fájdalmat, égést, vagy más "kényelmetlenséget".
Miért kéne nekem is olyanná válni, mint azok, akiket elítélek amiatt amit csinálnak?
Vagány. Mikor történt ez?
Értem, és nagyra értékelem a felfogásod.
Én csak a határt nem látom. Nem befolyásoljuk egymást azzal, ha beszélgetünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!