Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia
iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az
útját, viszont attólmég szeretne néha
gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
1771/2705 A kérdező kommentje:
Angel update:
A tenyerek melegedése meg ilyesmi már megszokott. Ma viszont új volt a fejtető bizsergése. Nem pont a tető, kicsit előre volt hajtva a fejem, tehát az a domború rész körül.
Kedves Grimfox! Nem hasznalom a facebookot. Idegen a szemelyisegemtol.Nagyon szeretnek eljutni ebbe a csoportba
.. Regota keresek valami kapcsolatot. A problema, hogy akik magiaval foglalkoznak altalaban zarkozott emberek. Magam is. A mesterem mar nincs koztunk. Kerlek segits!
2022. jan. 20. 08:48
Ez kezd úgy hangzani, mintha valami modern energiagyógyító rendszer behangolása lenne. Ott jellemző "tünetek" a fejtető, és a kezek melegedése. Persze csak úgy hanguik. Ott simán csak elárasztják a rendszeredet annyi energiával, amennyivel tudják(van aki rosszul lesz/elájul közben), és kijelentik, megnyitották a koronacsakrád, meg tenyércsakrád, a rosszullétek meg csak tisztulási folyamat. Véletlen sem az, hogy túlfeszítették a tested, és szellemed. Ezért mondtam, hogy csak úgy hangzik. Ez nem tűnik agresszív, és invazív jelenségnek. Meg tippre nem energiagyógyászat a célja.
2022. jan. 20. 08:49
Proof that cats are liquid:
[link]
2022. jan. 20. 11:10
1775/2705 A kérdező kommentje:
:O Ez teljesen abszurd volt! A liquid cica!! Hihetetlen..
Nem energiagyógyászat a célja. Az író csak annyit fűzött a tapasztalható dolgokról, hogy lesznek, azt nem, hogy mik. Nyilván nem univerzális. Vagy direkt nem akart ilyesmit közölni, hogy ne legyenek elvárásaid és tényleg kutasd a szellemi/fizikai megtapasztalásokat.
Kedves Kerdezo! Ez az elrablasi tortenet nem vicc! Grimfoxnak igaza van a bizalommal kapcdolatban! Regota tanulok, kivalo mesterem volt, mar nincs itt a foldon a regi alakjaban. O mondta: minden magia. A legosibb tudomany. Nagyon ovatosan kell vele banni. Kerlek vedd ezt komolyan. Tesztelni aprosagokon nem erdemes. Felesleges energia!Mukodik!
2022. jan. 20. 12:35
1777/2705 A kérdező kommentje:
#1772 Mi is zárkózott emberek vagyunk. Ha csoportot keresel, kiírhatnál egy kérdést, esetleg pontosabb érdeklődési kör(ök) megjelölésével, és lehet, hogy valaki tud ajánlani neked való társaságot.
1778/2705 A kérdező kommentje:
1776. Az elrablási történet senkinek sem vicc. Ha végigolvastad az egész beszélgetésünket az elejétől kezdve, akkor pontosabb fogalmat kaphatsz a hármunk között zajló párbeszédről.
Én is évek óta tanulok. Enyhén sértőnek találom, hogy úgy gondolod, én tesztelgetek.
Én lassan 20 éve tanulok. És még mindig csak tesztelgetek. Méghozzá apróságokon, mert ha nagy dolgokon tesztelek, és hibázok, annak nem fogok örülni. Másként nem tudom kiszűrni az elméleteimben a hibákat, vagy azt, ha valami hiányzik. Fölöslegesen nem csinálok semmilyen munkát, csak olyasmit, amire szükségem van, de ezeket is folyamatosan csiszolom, finomítom, így a korábbiak mind tesztnek minősülnek, hogy a következő már hatékonyabb legyen.
2022. jan. 20. 13:43
1780/2705 A kérdező kommentje:
De te sem azt teszteled, hogy a mágia létezik-e.....
Kapcsolódó kérdések: