Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Figyelt kérdés
Mert én igen.2021. nov. 26. 21:13
1581/2705 A kérdező kommentje:
Akkor jó. :) Most ismét bennem is felmerült a kérdés, hogy miért van ilyen lény mellettem, de nem gondolom, hogy ebbe nagyon bele kellene bonyolódni.
2022. jan. 14. 11:39
1582/2705 Grimfox válasza:
Én tuti belebonyolódnék. Ha nem értem, vagy nem tudom az okát, semmi bizalmam nem lenne a dologban.
1583/2705 A kérdező kommentje:
Hogyan kell elképzelni az érzelmek átengedését?
2022. jan. 14. 11:41
1584/2705 Grimfox válasza:
Érzed őket, de nem maradnak meg benned. Csak addig érzed, amíg pl az a szellem közvetíti őket, nem keltenek benned maradandó érzéseket, amik sokáig befolyásolnak. Ha folyamatos a közvetítés, folyamatosan engeded át. Nem ragadsz meg egy ponton, és nem torlódik fel a többi mögötte.
1585/2705 A kérdező kommentje:
Ha eljutsz odáig, biztosan meg lehet kérdezni, miért. Persze nem biztos, hogy van rá magyarázat. Vagy az, hogy így lett teremtve.
2022. jan. 14. 11:47
1586/2705 A kérdező kommentje:
Tudnád hasonlítani valamihez?
2022. jan. 14. 11:49
1587/2705 Grimfox válasza:
Nem igazán. Ugyanúgy érzed, de nem kerülsz a hatása alá. Amint vége, nem marad meg, és befolyásolja a gondolataidat. Szerintem a gondolatok, és az érzések valamilyen szintű szeparálásával lehet elérni. Az érzések mindig folynak össze-vissza, a gondolatok ragadnak le náluk. Én se tudom megcsinálni minden érzelemmel, és nem is mindig. Szerintem attól is függ, hogy az adott érzelem mennyire van jelen benned eleve.
1588/2705 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Micsoda elmélkednivaló.
Az elmúlt napokban a szinkronitások is felerősödtek, durvábbak lettek. Ami engem nem zavar, mindig ez van , amikor történik vmi.
Amúgy elolvastam már végig a könyvet, a végén energy raising sigil-ek vannak. Hogy utána mi történik, mármint hogy mit kezdesz ezzel az egésszel, azt az író nem tudhatja, a saját kalandod.
2022. jan. 14. 12:17
1589/2705 Grimfox válasza:
Oké, itt a búvárszemüveg. Na menjél úszni! Bedob a mélyvízbe, aztán sink or swim.
1590/2705 A kérdező kommentje:
Kb igen. Dehát te akartál fürödni.
2022. jan. 14. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!