Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Figyelt kérdés
Mert én igen.2021. nov. 26. 21:13
1631/2705 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon jó lap. Én fogalmam sincs hol vagyok. :D Te is követnéd ezt a szimbolikus utat?
2022. jan. 15. 22:48
1632/2705 Grimfox válasza:
Az is egy beavatási út, és önbeavatás, épp ezért tart hosszú ideig. Nem a felkészülés a beavatásra a hosszú, hanem a beavatási folyamat. A felkészülés, és a beavatás egy, és ugyanaz. Én nem követném, mert egyfelől nem érnék a végére, másfelől ha máshol nem is, az akasztott embernél végleg megakadnék. Meg nem is hiszem, hogy ezt a misztériumot akarom követni.
1633/2705 A kérdező kommentje:
Hogyhogy nem érnél a végére?
Amúgy nem használom a tarot-t, nem érzem a kártyákat. Persze lehet, hogy újra elővehetném, 1 év után, ki tudja.. Sokminden történt ebben az 1 évben.
2022. jan. 16. 02:34
1634/2705 A kérdező kommentje:
Ha ez egy beavatási út, és én így tekintek az életemre, akkor egy beavatási rituálén veszek részt?
2022. jan. 16. 02:44
1635/2705 A kérdező kommentje:
És mikor kezdődőtt?:)
2022. jan. 16. 02:45
1636/2705 Grimfox válasza:
Ha a tarot nagy arkánumot vetíted le az életedre, és az állomásokat tényleg megérted, és még akkor is belépsz abba a beavatási fázisba, ha az kellemetlen(lásd A torony), akkor igen. Egy beavatáson veszel részt. Akkor kezdődik, amikor felveszed a tarot paklit, és úgy döntesz, végigjárod a beavatást, amit a tarot nyújt. Mivel beavatás, ugyanúgy el lehet bukni rajta, mind bármi más valódi beavatáson, csak itt nem előre készülsz fel, hanem minden lépés előtt. Minél előrébb jutsz, annál nehezebb újrakezdeni. Ha az akasztott embernél, vagy az után buksz el, nem is biztos, hogy elölről tudod kezdeni.
1637/2705 anonim válasza:
Kedves Grimfox! Erdeklodessel olvasom a valaszaidat! Megdobbent, hogy ketten leveleztek, s nincs mas erdeklodo. Elgondolkodtato. Mennyi idosen kezdtel foglalkozni komolyabban a temaval? Koszonom.
1638/2705 Grimfox válasza:
Az első néhány oldalon voltunk vagy 5-6-an, de aztán háromra redukálódtunk. A másik kommentelő a kérdezőn kívül csak időnként néz be. Már nem is nagyon lehet új kommentelőkre számítani, mert régi a kérdés, és kb privát levelezésre használjuk.
Igazából már 14 évesen is komolyan gondoltam, amikor kezdtem, csak akkor még nem fértem hozzá komoly információhoz. Lehet nem is nagy baj.
1639/2705 A kérdező kommentje:
#1637 Üdvözlet a privát/nem privát, kötetlen témájú (főleg mágikus) társalgásban!
2022. jan. 16. 14:00
1640/2705 A kérdező kommentje:
Grimfox, beavatási céllal nem vettem fel a paklit, ez biztos. Pedig 1-2 "The Tower"-en már túl vagyok.
2022. jan. 16. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!