Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van-e itt nyitott gondolkodásm...

Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?

Figyelt kérdés
Mert én igen.

2021. nov. 26. 21:13
 1671/2705 A kérdező kommentje:
:D ......
2022. jan. 17. 20:36
 1672/2705 A kérdező kommentje:
Mostmár van alakod a fejemben a kép miatt, amit küldtél.
2022. jan. 17. 20:38
 1673/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Annyira nem vagyok azért jóképű, és jó testfelépítésű, mint mondjuk a lebegő alak. De hoztam már rá frászt emberekre erdőből hazafelé menet.
2022. jan. 17. 20:52
 1674/2705 A kérdező kommentje:
El tudom képzelni.. :D
2022. jan. 17. 20:57
 1675/2705 A kérdező kommentje:
Mi az ijesztőbb? Grimfox befele vagy kifele az erdőből? Nem mindennapi látvány 185 cm, 190 cm kiegészítő varázs sétabottal.
2022. jan. 17. 21:59
 1676/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Kifelé ijesztőbb, mert általában nálam vannak a dolgok, amiket összeszedek. Meg koszosabb is vagyok. Amit eddig erdőben találtam, és a legnagyobb eszmei értéket képviseli számomra, az egy hullott őzagancs tökéletes állapotban, rókakoponyák, és egy teljes, ép borzkoponya. Előtte nem is tudtam pl, hogy a borz alsó állkapcsa úgy kapcsolódik a koponyához, hogy nem esik le róla. Azóta teljesen biztos vagyok benne, hogy nem akarom, hogy egy borz megharapjon. Sok mást is találtam erdőben, de ezek emlékezetesek.
2022. jan. 17. 22:13
 1677/2705 A kérdező kommentje:
És ezeket a koponyákat megfogod csakúgy és hazaviszed? Nem félsz, hogy elkapsz tőlük vmit? Kifőzöd otthon őket vagy ilyesmi? (Enyhe germofob jelen.)
2022. jan. 17. 23:06
 1678/2705 A kérdező kommentje:
De nagyon érdekes amit írtál. :) Hol tartod őket?
2022. jan. 17. 23:12
 1679/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

Egy régi koponyán annyi baktérium van, mint egy kövön, ami a koponya mellett volt. A friss csontokat kell kifőzni. A régieket, nem kell. Ha túl régi, csak szétrepedezik. A borz már több éves volt, a róka is több mint egy éves. Ha friss lenne, akkor igen, kifőzném, bár az inkább a csontban lévő zsírt távolítja el. Igazból fertőtlenítős vízbe kell áztatni, még kifőzés előtt, és nincs gond. Egyébként egy éjjeliszekrény méretű szekrényben vannak a koponyák. Alapvetően kiraknám őket, mint a trófeának kipreparált őzkoponyát, amit kaptam, de eléggé gyűjtögető alkat vagyok, nincs sok hely kiállítást rendezni koponyákból. Csak egy rókakoponya van közszemlén, az ugyanennek a szekrénynek a tetején van, de azt preparáltan vettem, nem én találtam. Az csak dísz. A rókakoponyát használtam már fókusznak. Bár utólag kiderült, hogy nem szükséges. Amikor kezdődött a rókás dolog, akkor kísérleteztem vele.

Amúgy én se szeretek olyasmihez nyúlni, amitől elkaphatok valamit, de ezektől nem tartottam. Amúgy is mindig alaposan kezet mosok erdőjárás után, mert gondolom sejthető, hogy a mérgesgombától a csontokon át a fél aljnövényzetig mindent összefogdosok. Eddig még semmit sem kaptam el. Ha nyílt seb lenne a kezemen, nem fogdosnék ilyesmit, vagy ha sejthető lenne, hogy betegségben hullott el valami, és még friss.

Minden esetre nem azért van még immunrendszerem, mert annyi vitamin jut a szervezetembe, hanem mert minden sz*rt összefogdosok. Munka közben gyakran szó szerint is. Egyszer túráztunk öcsémékkel, és két barátunkkal. Tisztáson találtunk egy vadcsapást, tele őzpotyadékkal. Az ilyen helyes kis barna bogyó. Pár nap alatt ki is szárad. Mit játszanak a hülyegyerekek az erdő közepén? Egymást dobálják őzbogyóval. Van egy rossz szava bármelyiknek is? Nope, csak röhögtünk. Vademberek vagyunk.

2022. jan. 17. 23:26
 1680/2705 A kérdező kommentje:

:) Ezen egy jót mosolyogtam. Az őzbogyó csatán.

Én félek a koponyáktól, gondolom ez úgy alapból nem ritka. Mondjuk szerintem látható helyen a szobádba inkább az élő növények jobbak neked. Nem vagy te goth tinédzser.

Akkor jó, hogy figyelsz sérülésekre, alaposan kezet mosol... Nekem az a baj, hogy szinte mindig sebes a kezem, túl sok kézmosás és túl vékony bőr kombó. Szóval én nem nyúlkálok semmi ismeretlenhez, gyanúshoz.

2022. jan. 18. 04:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!