Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van-e itt nyitott gondolkodásm...

Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?

Figyelt kérdés
Mert én igen.

2021. nov. 26. 21:13
 1721/2705 anonim ***** válasza:
Kedves Grimfox! A macskad nem gonosz, csak gyilkoshajlamu. Minden macska az, csak van amelyiknel ez nem tud kijonni. Lakasban, gumijatekkal, stb. Konnyen lehet, hogy ember volt elozo eleteben. Mas: van lehetoseg arra az egyszeri havi osszejovetelre csatlakozni? Nem kell belepni vagy ilyesmi remelem. Nagyon erdekelne. Kerlek ird meg! Koszonom! Amugy szelid szociopata vagyok. Idoszamitasomat a Cividhoz kotom. Volt elottr van most s ki tudja talan lesz utana. Szaturnuszi ciklusnak latom. Olyan volt a bolygoallas mint a spanyolnatha idejrn. Detto. 3 ev. Engem kifektetett! Szoval jo lenne az a beszelgetes.
2022. jan. 19. 09:02
 1722/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

Persze hogy nem gonosz. Az állatok nem gonoszak. A gonoszság emberi fogalom. Csak hát ugye az ember szeretné néha megsimogatni a macskáját anélkül, hogy nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedne. Játékokat amúgy nem használ. Csak élő dolgokra vadászik. Néha inkább valami vadmacska-házimacska keverékre hasonlít a viselkedése.

A csoport meghívásos, de bizalmi alapú. Az utóbbi kb egy évben nem volt új tag, és pár régi is kikopott, de amíg voltak új tagok, azok valamelyik csoporttag barátai voltak. Nem tudlak beszervezni ismeretlenül. Igazából én még nem vittem oda senkit, még ismerőst sem. Ha minden igaz, van a csoportnak facebook csoportja is(nincs facebookom, így ebben nem vagyok benne), de az is zárt. Mondhatjuk azt is, hogy ez egy baráti társaság, akik havonta egyszer összegyűlnek, és előadásokat készítenek elő egymásnak.

2022. jan. 19. 09:18
 1723/2705 A kérdező kommentje:

Szerintem Grimfox családi macska egy régivágású kandúr. Nem ölbecicának lett nevelve, úgyhogy erősebb a vadállatos viselkedése. Ezenkiívül nagyon jól érzi magát, magabiztos, elégedett cica.

Jó, vissszafogom magam. Hajlamos vagyok az izgulékonyságra.

Sidenote: A múlt heti procrastination problémára elvégzett szösszenet perfektül működik.

2022. jan. 19. 12:35
 1724/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

Nem így lett nevelve. Így született. Pár hetesen már ilyen volt, csak akkor még többet játszott, mint egy normális kölyök. Csak a játék is abból állt, hogy emberekre vadászott. Mivel kiskorában a szobámban neveltem, amíg nem volt elég idős, így én voltam a fő áldozat. Sima cirmos macska, azok általában többet örököltek a régi vadabb macskákból. Szerintem ez lehet az oka. Nagynéném régi cirmosa ugyan nőstény volt, de az sem ölmacska. Lopott, vadászott, stb.

Gratulálok a sikerhez. Ez is hozzáadódik a pozitív visszacsatolásokhoz, plusz még hasznos is.

2022. jan. 19. 12:47
 1725/2705 A kérdező kommentje:

Köszönöm. :)

Ó de cuki, biztosan szétvert. :) Igazad van, a csíkos macskák nem túltenyészetettek. Van egy birman cicám (sziámi-ragdoll mix), az tényleg rongybaba. Felemeled és csak lóg a kezedben. Akármit csinálhatsz vele.

2022. jan. 19. 12:54
 1726/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Mivel a macska alapvetően folyadék, így tényleg akármit.
2022. jan. 19. 13:20
 1727/2705 A kérdező kommentje:
MIcsoda?? :D
2022. jan. 19. 13:25
 1728/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
A macska képes bármilyen alakot felvenni. Amilyen tárolóba rakod, olyan alakja lesz. Alapvetően vekni kenyér alakú. Biztos nagy a felületi feszültsége. De kis lyukakon is képes kifolyni, meg bármilyen pózban létezni úgy általában. Egyértelműen folyadék.
2022. jan. 19. 13:29
 1729/2705 A kérdező kommentje:

Ó igen! :) A kenyér alakot nagyon szeretem, ahogy az összes többit is, pl spirál, embrió, tekercs.

Az egyik módja annak, hogy ne tudd túlstresszelni a az eredményeket az, hogy olyan sok rituálét végzel, hogy elfelejted pontosan mit és mikor csináltál. Nyilván a nagy cél(okat) nem, de a lépéseket igen. Mit gondolsz?

2022. jan. 19. 14:04
 1730/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Az én módszeremmel nem működne. Meg a hozzáállásommal. Hogy neked működik e, azt te tudnád megmondani.
2022. jan. 19. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!