Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Persze hogy nem gonosz. Az állatok nem gonoszak. A gonoszság emberi fogalom. Csak hát ugye az ember szeretné néha megsimogatni a macskáját anélkül, hogy nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedne. Játékokat amúgy nem használ. Csak élő dolgokra vadászik. Néha inkább valami vadmacska-házimacska keverékre hasonlít a viselkedése.
A csoport meghívásos, de bizalmi alapú. Az utóbbi kb egy évben nem volt új tag, és pár régi is kikopott, de amíg voltak új tagok, azok valamelyik csoporttag barátai voltak. Nem tudlak beszervezni ismeretlenül. Igazából én még nem vittem oda senkit, még ismerőst sem. Ha minden igaz, van a csoportnak facebook csoportja is(nincs facebookom, így ebben nem vagyok benne), de az is zárt. Mondhatjuk azt is, hogy ez egy baráti társaság, akik havonta egyszer összegyűlnek, és előadásokat készítenek elő egymásnak.
Szerintem Grimfox családi macska egy régivágású kandúr. Nem ölbecicának lett nevelve, úgyhogy erősebb a vadállatos viselkedése. Ezenkiívül nagyon jól érzi magát, magabiztos, elégedett cica.
Jó, vissszafogom magam. Hajlamos vagyok az izgulékonyságra.
Sidenote: A múlt heti procrastination problémára elvégzett szösszenet perfektül működik.
Nem így lett nevelve. Így született. Pár hetesen már ilyen volt, csak akkor még többet játszott, mint egy normális kölyök. Csak a játék is abból állt, hogy emberekre vadászott. Mivel kiskorában a szobámban neveltem, amíg nem volt elég idős, így én voltam a fő áldozat. Sima cirmos macska, azok általában többet örököltek a régi vadabb macskákból. Szerintem ez lehet az oka. Nagynéném régi cirmosa ugyan nőstény volt, de az sem ölmacska. Lopott, vadászott, stb.
Gratulálok a sikerhez. Ez is hozzáadódik a pozitív visszacsatolásokhoz, plusz még hasznos is.
Köszönöm. :)
Ó de cuki, biztosan szétvert. :) Igazad van, a csíkos macskák nem túltenyészetettek. Van egy birman cicám (sziámi-ragdoll mix), az tényleg rongybaba. Felemeled és csak lóg a kezedben. Akármit csinálhatsz vele.
Ó igen! :) A kenyér alakot nagyon szeretem, ahogy az összes többit is, pl spirál, embrió, tekercs.
Az egyik módja annak, hogy ne tudd túlstresszelni a az eredményeket az, hogy olyan sok rituálét végzel, hogy elfelejted pontosan mit és mikor csináltál. Nyilván a nagy cél(okat) nem, de a lépéseket igen. Mit gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!