Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Figyelt kérdés
Mert én igen.2021. nov. 26. 21:13
1611/2705 Grimfox válasza:
Túl sok fosszíliát találtak, és túl sokan foglalkoztak vele, hogy azt lehessen mondani, hogy a sátán telepítette őket oda, hogy összezavarja az embereket. Gondolom ez volt az elképzelésük a kompromisszumról.
1612/2705 A kérdező kommentje:
Persze az is durva, ha belegondolok, hogy nem voltam annyira gyerek már.... Csak későn érő típus, mármint úgy értem, hogy nem úgy néztem ki, öltözködtem, és pláne nem viselkedtem, mint ahogy a tizenpár éves lányok szoktak. Ez így még durvább.
2022. jan. 14. 19:29
1613/2705 A kérdező kommentje:
Homoszexuálisok és ateisták elleni gyűlölet mindig jó kompromisszum. :D
2022. jan. 14. 19:30
1614/2705 Grimfox válasza:
Minden csoport gyűlöli az ellentétes csoportot, és közösen gyűlölik a harmadik csoportot, de azért egymást is. Ez emberi természet. Még kompromisszum sem kell hozzá. Vagy ahogy egy keresztény mondaná, ez az ember eredendő bűnének bizonyítéka:D
1615/2705 A kérdező kommentje:
Néha úgy utálom az embereket.:D
2022. jan. 14. 19:51
1616/2705 Grimfox válasza:
Én sem vagyok oda értük. Úgy általában. De elég jól át lehet látni, miért ilyenek. Változtatni nem lehet rajtuk, de legalább tudod, hogy miért hülye.
1617/2705 A kérdező kommentje:
Grimfox, ember vagy?
2022. jan. 14. 20:09
1618/2705 Grimfox válasza:
I identify as a human :D Is that a new gender?
Amúgy meg persze. Nem hiszek az ilyen otherkin dolgokban. Magamra is ugyanúgy tekintek, mint a többi emberre. És igyekszem a saját cselekedeteim motivációit is ugyanúgy látni. Nem egy élvezetes elfoglaltság.
1619/2705 A kérdező kommentje:
Nem tudok róla, hogy új lenne. :) DE így látatlanban, gondoltam megkérdezem.
2022. jan. 14. 20:15
1620/2705 A kérdező kommentje:
Ó én nem ismertem eddig az otherkin kifejezést. Nem ilyesmire gondoltam, hanem szó szerint.
2022. jan. 14. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!