Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van-e itt nyitott gondolkodásm...

Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?

Figyelt kérdés
Mert én igen.

2021. nov. 26. 21:13
 1621/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Hát mi más vónák? Mással még nem találkoztam, csak emberrel. (persze, telálkoztam már más élőlényekel is, de na, érted) Olyannal találkoztam, aki azt állította, hogy nem ember, de természetesen az volt.
2022. jan. 14. 20:18
 1622/2705 A kérdező kommentje:

Nem mondom meg mi más lehetnél, mert akkor az lennél. :)

Minek gondolta magát az illető?

2022. jan. 14. 20:21
 1623/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

Ha másnak mondanál is ember lennék. Nem nagy élmény, de ez a valóság.

Az azt állította, hogy egy vámpír lélek reinkarnációja, azaz ő egy vámpír, de nem úgy kell elképzelni, mint az élőholtakat, stb. Nem igazán értettem, mitől vámpír a lelke. Azt pláne nem, amikor kijelentette, hogy minden vámpírnak van egy másodlagos, vérfarkas lelke is, ami ilyen grátisz alapon jár mellé, és azt is tudja használni.

Beszélgettünk egy ideig, és a végére erősen egyértelművé vált, hogy ez a meggyőződése nem minden. Paranoid skizofréniára utaló elég egyértelmű tünetei voltak. Nem nagyon hittem neki, de akkor akadt ki igazán, amikor felvetettem neki, hogy nem idézte ő meg Astaroth-ot, és nem beszélgetett ő vele. Na ezen nagyon kiakadt, és ebből nem is csinált titkot. Elég nagy pálfordulatot vett a véleménye rólam hirtelen.

2022. jan. 15. 00:34
 1624/2705 A kérdező kommentje:

Nem túl vicces vagy kellemes az elme zavara. Sajnálom.

Grimfox embernek lenni nagy élmény és nem kevesebb, mint másnak lenni. Attólmég, hogy nem egy csillivilli karakter, megvannak a jó tulajdonságai is.

2022. jan. 15. 00:56
 1625/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

Kevesebbnek nem kevesebb. És nem is több.

A "user experience"-ünk lehet eltér egy kicsit, ezért nem látom az élmény részét. A potenciális lehetőségeivel is tisztában vagyok ennek a létezésnek. Csak nem élvezem. De ez egyéni problémám.

2022. jan. 15. 01:08
 1626/2705 A kérdező kommentje:
Igen, kicsit más az experiencénk. De nem annyira, mint gondolnád. Ha annyira user friendly lenne az én életem, akkor nem írnék most neked üzenetet.
2022. jan. 15. 02:42
 1627/2705 A kérdező kommentje:
Ez félreérthető volt, pedig nem akartam sértő lenni. Remélem nem veszed rossz néven. Őszintén megbecsülöm a társalgásunk.
2022. jan. 15. 04:44
 1628/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

Ha rossz néven venném, nem válaszolnék. Emiatt ne aggódj. Amíg nem próbálsz direkt belém gyalogolni, addig jók vagyunk.

Ettől függetlenül, ha élményként tekintesz az életre, vagy a tapasztalatunk, vagy a nézőpontunk tér el. Bár a negatív élmény is élmény...

Nem tagadom, hogy a nézőpontom eléggé torz, de ez nem változtat a felhasználói élményen, mint szubjektív tapasztalaton.

2022. jan. 15. 10:45
 1629/2705 A kérdező kommentje:
Én úgy tekintek (legalábbis a saját, mivel azt élem) az életemre, mint a Fool's journey, persze ez nem extra, mivel az pont erről szól. Az legeslegelső kártya, amit valaha kihúztam tarot pakliból, a The Fool volt, ami akkor persze nem tetszett, most izgalmasnak találom.
2022. jan. 15. 14:18
 1630/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Abban a kártyában(és a szimbolizált állapotban) van a legtöbb lehetősége az embernek. A Bolond az üres lap. Szerintem én megrekedtem a Bolod, és a Mágus között.
2022. jan. 15. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!