Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Figyelt kérdés
Mert én igen.2021. nov. 26. 21:13
1571/2705 A kérdező kommentje:
Nem akarom ejteni a témát.
2022. jan. 13. 20:58
1572/2705 A kérdező kommentje:
Vagy mégis? Te frusztrált vagy?
2022. jan. 13. 20:59
1573/2705 Grimfox válasza:
Én 7/24 az vagyok, szóval szerintem ne rajtam múljon.
Lehet, hogy mielőtt tovább haladsz az angyalos dologgal, kellene érzelemkontrollt erősíteni, nem? Ha a közelségérzet ennyire erősen befolyáso, az akár később hátráltathat a közös cselekvésben.
1574/2705 A kérdező kommentje:
Akkor egy kicsit elnapolom a témát. :)
Hogyan erősítsem azt? Gondolom nem lenne célravezető ha összeesnék minden egyes alkalommal..
2022. jan. 13. 21:37
1575/2705 Grimfox válasza:
Például szoktatod magad az erős érzelmekhez, amiket átlagosabb dolgok váltanak ki. Az érzelemkontroll sajnos erősen tudatalattival kapcsolatos dolog, ezért ehhez is a meditáció az egyik legjobb módszer, de alapvetően az a lényeg, hogy az erős érzelmeket nem engeded szétáradni magadban, hanem átengeded őket magadon. Mielőtt még a hatásuk alá kerülnél. Így nem válsz érzéketlenné, mert nem kizárod, vagy elnyomod őket, de nem is ver padlóhoz minden egyes alkalom, amikor nagyobb mennyiségű érzelem tör rád, mint a "töltősúlyod". Ha nem engeded összegyűlni, és bent maradni, illetve engeded továbbhaladni, akkor megérzed, nem is kicsit, de nem kezdesz el parkettalapokat számolni, miközben rásírsz a padlóra, vagy épp próbálod leakasztani a szád szélét a füledről, mert felakadt vigyorgás közben. A boldogságérzettől is össze lehet roppanni.
1576/2705 A kérdező kommentje:
Azt azért szeretném leszögezni, hogy most nem sírtam.
Én érzéketlen tudok lenni..
2022. jan. 13. 23:18
1577/2705 Grimfox válasza:
De az pont a lényeget ölné le, nem? Mármint ha érzéketlen lennél. Az nem része az összeköttetésnek? Amikkel én eddig találkoztam, azok sok esetben legalább annyit kommunikáltak fogalmakban, mint érzésekben.
1578/2705 A kérdező kommentje:
Nem úgy értettem. Ezt az érzést sosem nyomnám el/zárnám ki. Érzések nagyon fontosak a kommunikációban, amit én tanulok, tanultam. Csak a tipikus problémakezelési módszeremet osztottam meg.
2022. jan. 14. 01:13
1579/2705 A kérdező kommentje:
Mi van ha úgy érzem, hogy az évek során, amikor nem tudtam mire várok, erre vártam?
2022. jan. 14. 05:45
1580/2705 Grimfox válasza:
Szerintem akkor csak annyi van, hogy évek óta erre volt szükséged, csak nem találtad meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!