Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Nekem ez nem néha, hanem folyamatos, csak általában nem emberi életet, vagy testi épséget veszélyeztető dolgokról feledkezem meg.
Utoljára 2011-ben láttam DM-et, amikor még a Batthyány téren dolgoztam a Libriben:D Azóta még közelébe sem jártam. Nem is tudtam, hogy még létezik az üzletlánc.
Nem nagyon szedek táplálékkiegészítőket, vagy vitaminokat. Próbáltam gingko kivonatot csinálni itthon, de elég nehéz feltárni a hatóanyagot, nem lehet a házi kivonatoló módszerekkel elkészíteni. Főleg nem fogyasztásra alkalmas mennyiségben. Nem tudom, hogy szervi probléma e a feledékenység, mert nagyon nem lehet gond az agyi vérellátásommal. Igazából szerintem nincs is koleszterinszintem. A gingko készítmények főleg az agyi vérellátást javítják. A véroxigén szintem is normális kell hogy legyen, mivel a qigong gyakorlás melléktermékeként a légzésem elég hatékony. Ez inkább mentális fáradtság lehet, ami sok év alatt felhalmozódott. Ha amiatt megkezdődik az agyszövet elhalása, arra nem nagyon tudok gyógyszert.
Van Dm, köszöni nagyon jól megy neki.:) Sőt, webáruháza is van.
Engem mindig nagyon felcsesz, ha valaki harminc-x évesen valamilyének az elhalásáról beszél. >:[
A folyamatos semleges szinten való tartásod biztosan nagyon-nagyon sok energiát vesz el, így nem jut elég az élesebb dolgokra. Ártani nem ártana, talán még jobban is éreznéd magad tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!