Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van-e itt nyitott gondolkodásm...

Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?

Figyelt kérdés
Mert én igen.

2021. nov. 26. 21:13
 1551/2705 A kérdező kommentje:
:D igen...
2022. jan. 13. 12:54
 1552/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Kezdenek eldurvulni a memróriazavaraim, és a hozzájuk társuló stressz. A multitasking meg már teljesen felejtős.
2022. jan. 13. 16:21
 1553/2705 A kérdező kommentje:
Mi történt? Vagy úgy általában?
2022. jan. 13. 16:24
 1554/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Úgy általában is, de most elfelejtettem, hogy lecsuktam e egy aknát, ami kint van az utcafronton, egy parkolóban(nem kerítésen belül). Ha abba beleesik valaki, vagy belehajt kocsival, az nem kellemes. Felhívtam a helyi műszak vezetőjét, azt mondta, kint van a műszak, majd ránéznek. Később hívtam, mondta, hogy rendben van, csukva van az akna. Hiába hittem el neki, akkor se múlt el az idegességem, úgyhogy kénytelen voltam összevakarni magam, és átgyalogolni a város másik végére, hogy megnézzem, vissza van e rakva. Aztán visszagyalogoltam.(nem bírom a buszt, és a bringáról is lerohadt a pedál, úgyhogy mára megvolt a kilométerem. Kb 3 oda, három vissza, és délelőtt megtettem ugyanezt a kört már egyszer, csak még legalább egy plusz kilométernyi kitérővel. Ritka, az amikor valami legyőzi a lustaságomat, de most idegesebb voltam, mint amennyire lusta. Márpedig nagyon lusta vagyok.
2022. jan. 13. 16:32
 1555/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
És még most sem emlékszem, hogy én raktam e vissza a fedőt. Arra emlékszem, amikor nyitottam, mert le volt fagyva.
2022. jan. 13. 16:41
 1556/2705 A kérdező kommentje:
Ó ez nagyon idegesítő.. Használhatnál (ha szoktál használni ilyesmit) valamilyen gingko biloba tartalmú táplálékkiegészítőt, nekem használt ilyesmire. A dm-esnek elég jó ára van. (Ha ennyit sétálsz szinte naponta, akkor remélem magas kalóriatartalmú ételeket eszel legalább, azt a keveset...)
2022. jan. 13. 17:09
 1557/2705 A kérdező kommentje:
1555 Néha kimaradnak dolgok.. Én van, hogy olyan gépiesen csinálok vmit és annyira máshol jár a fejem, hogy 5-10 perc múlva megállok és elgondolkozom, hogy tényleg megcsináltam-e.
2022. jan. 13. 17:22
 1558/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

Nekem ez nem néha, hanem folyamatos, csak általában nem emberi életet, vagy testi épséget veszélyeztető dolgokról feledkezem meg.

Utoljára 2011-ben láttam DM-et, amikor még a Batthyány téren dolgoztam a Libriben:D Azóta még közelébe sem jártam. Nem is tudtam, hogy még létezik az üzletlánc.

Nem nagyon szedek táplálékkiegészítőket, vagy vitaminokat. Próbáltam gingko kivonatot csinálni itthon, de elég nehéz feltárni a hatóanyagot, nem lehet a házi kivonatoló módszerekkel elkészíteni. Főleg nem fogyasztásra alkalmas mennyiségben. Nem tudom, hogy szervi probléma e a feledékenység, mert nagyon nem lehet gond az agyi vérellátásommal. Igazából szerintem nincs is koleszterinszintem. A gingko készítmények főleg az agyi vérellátást javítják. A véroxigén szintem is normális kell hogy legyen, mivel a qigong gyakorlás melléktermékeként a légzésem elég hatékony. Ez inkább mentális fáradtság lehet, ami sok év alatt felhalmozódott. Ha amiatt megkezdődik az agyszövet elhalása, arra nem nagyon tudok gyógyszert.

2022. jan. 13. 18:08
 1559/2705 A kérdező kommentje:

Van Dm, köszöni nagyon jól megy neki.:) Sőt, webáruháza is van.

Engem mindig nagyon felcsesz, ha valaki harminc-x évesen valamilyének az elhalásáról beszél. >:[

A folyamatos semleges szinten való tartásod biztosan nagyon-nagyon sok energiát vesz el, így nem jut elég az élesebb dolgokra. Ártani nem ártana, talán még jobban is éreznéd magad tőle.

2022. jan. 13. 18:43
 1560/2705 A kérdező kommentje:
"Minden úgy van ahogy lennie kell? Ahogy előre megvan írva?" kérdésre gyönyörű választ írtál.
2022. jan. 13. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!