Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Hát...ha felcsesz, ha nem, nem csak beszélek a dolgaim elhalásáról, ezek szemmel látható tények. Nem ecsetelem, elég egy depressziós a komment szekcióban. Mondjuk az agyam elhalása nem látszik egyértelműen. Ha az agyam szemmel láthatóan hal el, akkor nem az elhalással van a gond, hanem azzal, hogy kilátszik az agyam.
De amennyi, és amilyen gyógyszereket szedtem az elmúlt 15-16 évben, még egész jó kondiban van az agyam.
:D
Melyik kategóriában indul az agyad? Men's physique, classic vagy open?
Na...:D
Most jön az a rész, amikor bevallod, hogy tök hülye vagy, csak elolvastál 3 könyvet és tudsz pontosan idézni belőlük... Legalábbis efelé tereled a gondolataim.. Komolyan ellenállok.
Csak a könyvespolcomon tízszer ennyi könyv van a témában, nemhogy amennyit ténylegesen olvastam :D. Pontosan idézni pedig csak a gyaloggaloppból tudok. A hülyeség szerintem kognitív képesség, ezért emlékszek rá.
Az olvasottság nem azonos a mentális funkciókkal. Elolvashatok bármennyi könyvet, ha nem tudom hasznosítani. És elolvasok bármennyi könyvet(nem bármilyet persze).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!