KÉtt dolgot szeretnék kérdezni . A barátnőm tényleg jósolhat? és mi ez a képemen?
Na jó hát ez kész! Figyi én nem foglak kritizálni, nekem mind1 mit csinálsz mert úgyse tudnálak lemagyarázni róla. S a többieknek írnám hogyha TÉNYLEG meg van neki a képessége márvint hogy érzékelje a szellemeket akkor azt ne fikázzátok...na jó azon a szelleműzéses dolgon én is néztem de azt most hanyagoljuk 1 percre mert nem arról akarok beszélni.....
Egy szó mint száz: figyi, ha meg is van a képességet hozzá akkor is hagyj fel a dologgal. A tény az hogy még gyerek vagy és hiába gondolod úgy hogy te tudatában vagy mindennel, attól még könnyen hibázhatsz főleg mert nemsokára jön az a korszak mikor elöntik az agyadat a hormonok s, az szellemek nélkül is egy káosz hidd el!
De ha ez nem is volt elég meggyőző ebben egyet kell értened velem: Bár én ateista vagyok és elvetem a szellemek létét DE ha netán tényleg igaz hogy léteznek természet feletti jelenségek s, hogy te ezzel foglalkozol annak komoly következményei lehetnek! Ha rosszul sül el egy démonűzés (nem mintha te hibáznál hanem mondjuk az egyik csapattársat vagy csak a démon túl erős) akkor VÉRES illetve igen komoly (akár a halál is szóba jöhet) következményei lesznek...Ezzel nem azt mondom hogy mondj le erről az egészről hanem azt mondom hogy várj vele! Ért el a 18 éves kort és utána önállóan másoktól függetlenül cselekethetsz belátásod szerint. (ha most történne egy katasztrófa akkor azzal nem csak magadra hoznál bajt hanem szüleidre is mivel ilyen helyzetekben ők lennének a felelősök)
Most rám is mondhatsz akármit de azért remélem hogy mérlegeltet azt amit itt leírtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!