Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » KÉtt dolgot szeretnék kérdezni...

KÉtt dolgot szeretnék kérdezni . A barátnőm tényleg jósolhat? és mi ez a képemen?

Figyelt kérdés
az én nevem gerda 11 vagyok és van egy szellem írtó csapatom az sz.d.s. szellem,démon,sátán írtók nem viccelek !még igazi szellemet is idéztünk de mi ez [link] a képemen épen azt érzékeltem van -e szellem az udvaron mert érzem beálíttotam a fényképezőt és ez jött ki ezen kívűl amit a barátnőm jósolni szokot nekem szórol szóra minden megtőrténik !!!!!!!! ez mitjelent előre köszike

2012. jún. 30. 15:20
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
"Nem nem úgy jósolni hogy megtudja mondani a lottó számokat ha nem úgy hogy előre tudja mi fog történni."
2012. júl. 1. 11:14
 12/65 A kérdező kommentje:
Igen és nem muszáj elhinned én azért hiszem el mert mind a 17 jóslata megtörtént velem szóról szóra
2012. júl. 1. 11:19
 13/65 Lilith1994 ***** válasza:
87%

tudod mi az egyáltalán hogy ki az a sátán?.....őt nem lehet megölni ahogyan a démonokat sem csak vissza űzni a pokolba.

Most kérdezek valamit és válaszolj rá. ha annyira okos vagy hogy "démonokat írtasz"akkor mond meg ki az a Belzebub...és ne használj google-t. vagy kik azok az incubusok vagy sucubus-ok?

2012. júl. 1. 16:24
 14/65 A kérdező kommentje:

na figyelj válaszolok rá ha te is három kérdésemre ha fogod tudni elismerem hogy szar vagyok de ha nem fogod tudni inkább hagyjál fel a szekállásomal

1.melyik szellem kísért hideg őszi éjszakákon a glamisban ?

2.hogy nézet ki az a szellem amelyik egy templomban tünt fel amerikában,

3. mi a vágot szájú szellem legendája ? ha mind a háromra válaszolsz a google nélkül (jól) akor elismerem hogy szar vagyok

2012. júl. 1. 16:45
 15/65 Lilith1994 ***** válasza:
100%

vágott szájú szellem:

egy szamuráj felesége volt, csalta a szamurájt.mikor rá jött a nőnek az arcát mind két oldalon felvágta és megkérdezte tőle , hogy most ki fogja őt szépnek tartani? ez valamikor 800 és 1100 körül történt. 1970 körül megjelent az egyedül mászkáló embereknek. Valamiféle maszkot viselt és az utazóktól megkérdezte, hogy csinos-e és ha a válasz nem volt akkor meg ölte őket.ha a válasz igen volt akkor le vette a maszkot és megkérdezte azt hogy így is csinos-e? ha a válasz igen volt akkor hazáig követte az illetőt és úgy ölte meg ha pedig nem volt a válasz akkor azonnal megölte az illetőt. Csak úgy lehet megölni ha a válaszod talán mert akkor össze zavarodik és el tudsz menekülni előle.

Galamis:

Lady Janet.

pontosítanál meik templom, mert elég sok van és soknak van kísértete.

De egyébként kérdésre kérdéssel nem illik válaszolni , mert így még azt hiszem hogy nem tudod.

2012. júl. 1. 17:44
 16/65 A kérdező kommentje:
vágot szájú nőst másoltad mert egy órája néztem it és szórol szóra ez volt benne és nem léddi izzé ha nem a félig ember félig démon szelleme.
2012. júl. 1. 17:55
 17/65 A kérdező kommentje:
amm akor a 3 mert elfelejtettem ezér az nem kel
2012. júl. 1. 18:00
 18/65 Lilith1994 ***** válasza:
62%
nem másoltam...lehet hogy te szoktál olyat. én nem.Mellesleg nincs olyan hogy félig démon félig ember szellem. Maximum démonná fejlődött szellem ami az idő múlásával elegendő negatív energiát szívott magába. De ha már olyan okos és különleges vagy akkor tudnod kell mi az a familiáris, vagy hogy keletkezik a kopogószellem vagy esetleg mivel tudod távol tartani egy helységtől a szellemeket és nem a szenteltvízre gondolok. Hány éves is vagy? Tizenegy? Nos nálad sokkal idősebb emberek év tizedeket töltenek ezekkel a kérdésekkel és még ők se tudnak mindent. Valamint nem igazán értem hogy lehetne szellem irtó csapatod.... talán űztél már el szellemet egy lakásból vagy végeztél démon űzést megszállt emberen? Nem hiszem. Főleg mert ennyi idősen elég erőteljes a szülői szigor. Na erről ennyit és hidd el ez nem offolás csak sima ténymegállapítás.
2012. júl. 1. 18:19
 19/65 A kérdező kommentje:
és akkor mi van mit tudod te hogy én mit tudok hány éves vagy ?????????????????????????????????????????????????? még ha túl is multad a huszat vagy a harmincat akoris honnan tudnád hogyy én mit tudok és bafejeztem .
2012. júl. 1. 18:25
 20/65 A kérdező kommentje:
hány éves vagy ?????????????????????????????
2012. júl. 1. 18:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!