A számítógépemen bekövetkezett a "kék halál" és a képemen két helyi lemez van, van a C és a D. Szerintetek megmaradnak a rajta lévő adatok?
Figyelt kérdés
pótolhatatlan dolgok vannak rajta és tanácstalan vagyok hogy megmarad-e vagy nem.haverom azt mondta h a winchester teljesen elszállt.Van rá esély h megmarad?Légyszíves értelmes válaszokat!A válaszokat köszönöm.2012. febr. 9. 23:13
1/15 anonim válasza:
BSOD lehetett driver hiba miatt is, meg sok minden miatt.
2/15 A kérdező kommentje:
Nem értek nagyon hozzá de miután beindítom a gépet egyből kékhalál jön ki és valami olyat ír h a kiszámított adatok nem egyeznek valamilyen adatokkal.
2012. febr. 9. 23:17
3/15 anonim válasza:
Egy képet nem tudnál felrakni róla?
4/15 A kérdező kommentje:
Sajna nem mert elvitték a gépet:( de nem az a szokásos kékhalál h egy gombnyomás és minden ok hanem ez csak egy röpke sor.És azt írja h valami xy.dll fájl sérült
2012. febr. 9. 23:21
5/15 nrrolli válasza:
Üdv:)
csökkentett módba próbáltad?
6/15 A kérdező kommentje:
Szia.
nem próbáltam.De nem is tudom mert már szerelőnél van és remélem megmaradnak az adatok.
Ha a vinyó szált el akk szerintetek megmaradnak?:O
2012. febr. 9. 23:25
8/15 A kérdező kommentje:
Ja és még valami a vinyóm érintkezője rossz mert anno letört és vissza lett barkácsolva.És attól h kilazult lehet ez?
2012. febr. 9. 23:30
9/15 anonim válasza:
Valószínűleg vírusos lehetett a géped. Az adatok, ha nem fertőzöttek és normális a szerviz, akkor meg fognak maradni.
10/15 A kérdező kommentje:
Hát addig is reménykedek.
Köszönöm a normális válaszokat!
2012. febr. 9. 23:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!