Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A számítógépemen bekövetkezett...

A számítógépemen bekövetkezett a "kék halál" és a képemen két helyi lemez van, van a C és a D. Szerintetek megmaradnak a rajta lévő adatok?

Figyelt kérdés
pótolhatatlan dolgok vannak rajta és tanácstalan vagyok hogy megmarad-e vagy nem.haverom azt mondta h a winchester teljesen elszállt.Van rá esély h megmarad?Légyszíves értelmes válaszokat!A válaszokat köszönöm.
2012. febr. 9. 23:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hopp. Nem láttam, mikor írtad, hogy hardverhiba is van a háttérben. Vannak kitűnő adatmentő cégek, pártíz/százezer hufért esélyes lehet, hogy megmentsék az adataid. :)
2012. febr. 9. 23:34
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha a barkácsolás miatt rövidzárlat keletkezett akkor sajna az adataid és a vinyód elszállt.De még arra is van esély hogy más is sajna.
2012. febr. 9. 23:36
 13/15 anonim ***** válasza:

"És azt írja h valami xy.dll fájl sérült"

Akkor ott vírus van szerintem nem pedig hardverhiba... Én mindig azt tanácsolom, hogy két partíció legyen C: a Windows-nak és D: az adatoknak! Ha baj van akkor csak a C:-t kell formázni... De írtad hogy a gép már szerelőnél van, ez esetben pedig már csak az ottani embere(ke)n múlik az adataid megmaradása...

2012. febr. 10. 01:06
 14/15 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne akkor hardver hiba?Ennyiből szektor hiba is lehet és az is hardver hiba.
2012. febr. 10. 01:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Ebben igazad van... Ha nem vírus bár én szerintem az akkor vinyó...
2012. febr. 10. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!