KÉtt dolgot szeretnék kérdezni . A barátnőm tényleg jósolhat? és mi ez a képemen?
Figyelt kérdés
az én nevem gerda 11 vagyok és van egy szellem írtó csapatom az sz.d.s. szellem,démon,sátán írtók nem viccelek !még igazi szellemet is idéztünk de mi ez [link] a képemen épen azt érzékeltem van -e szellem az udvaron mert érzem beálíttotam a fényképezőt és ez jött ki ezen kívűl amit a barátnőm jósolni szokot nekem szórol szóra minden megtőrténik !!!!!!!! ez mitjelent előre köszike2012. jún. 30. 15:20
51/65 Lilith1994 válasza:
valami photo shopos izé az egész...nagyon szánalmas...lélek ölő kard...xd
52/65 A kérdező kommentje:
tarsd meg magadnak hüje gyerek vagy hüje felnőt és még egy dolog úgy beszélek ahogy akarok nem vagytok a királyok hogy ezt ti megondjátok
2012. júl. 12. 10:52
53/65 A kérdező kommentje:
12:05 őszintén mondom hogy nem kel beszámolnom eröl az anyukámnak mert ő is töbször tapasztalta már a szellemeket ezért hissz nekem !
2012. júl. 12. 11:01
54/65 anonim válasza:
Húúúú vazzzeee,én is csatlakozhatok a csoportba??Meg szokttam érezni ilyen dolgokat,meg a gondolatommal el tudok oltani egy gyertyalángot.(nem vicc,szkeptikusok kussoljanam mer nem vok rájuk kiváncsi)
55/65 anonim válasza:
12/f vagyok és tényleg szeretnék csatlakozni!!kell valami vizsga?
56/65 A kérdező kommentje:
Nem ne kel semmi vizsga csak hideg vér ! a csoportban mindenkinek megvan a maga ügye , dolga egy ügyre mindig 2 ember megy és csatlakozhatsz . hány éves vagy és van faced
,
2012. júl. 17. 12:16
58/65 A kérdező kommentje:
és jön a vizsga ami csak egyetlen kérdés : félsz a természetfeleti lényektöl ?
2012. júl. 18. 08:58
60/65 A kérdező kommentje:
akkor alkalmas vagy :D van faced ha van privátban küld el a face neved és ott malyd felveszlek :D
2012. júl. 20. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!