Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » KÉtt dolgot szeretnék kérdezni...

KÉtt dolgot szeretnék kérdezni . A barátnőm tényleg jósolhat? és mi ez a képemen?

Figyelt kérdés
az én nevem gerda 11 vagyok és van egy szellem írtó csapatom az sz.d.s. szellem,démon,sátán írtók nem viccelek !még igazi szellemet is idéztünk de mi ez [link] a képemen épen azt érzékeltem van -e szellem az udvaron mert érzem beálíttotam a fényképezőt és ez jött ki ezen kívűl amit a barátnőm jósolni szokot nekem szórol szóra minden megtőrténik !!!!!!!! ez mitjelent előre köszike

2012. jún. 30. 15:20
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 Lilith1994 ***** válasza:
67%
Ez a lány butus így nem is válaszolok a kérdésére mert csak le offol mindenkit.
2012. júl. 5. 17:19
 42/65 anonim ***** válasza:

13:21 lennék..

Mi az, hogy te úgy beszélsz ahogy akarsz? Még én sem beszélhetek úgy ahogy akarok, nem egy olyan 'valaki', aki nagyra van a kamucsapatával. Erről ennyit. Miért nem mondod? Tán félsz a felsüléstől, nos attól már nem kell, mert rohadtul lejáratod magadat. Szerintem töröld a profilod és szóljál anyukádnak, hogy csináljon kakaót és azt is újságold el neki, hogy a mumus már a neten is fent van! :3 Én mit dönteném el, hogy ki vagy? Úristen. Szánalom. Nacsá. Apád meg nem lehetek, mert szégyellem, hogy női társ vagy...Anyám borogass...

2012. júl. 5. 20:30
 43/65 Lilith1994 ***** válasza:
100%
20:30- as ne foglakoz vele...mi sok oldalon keresztül próbáltuk normális be látásra téríteni, de nem ment...ne legyél ideges egy ilyen kislány miatt :)
2012. júl. 5. 23:46
 44/65 anonim válasza:
Először is 11 évesen nem a neten kéne lógni és keresni az ilyen marhaságokat....(Ezzel nem azt akarom mondani, h nem hiszek benne !) De ne egy 11 éves gyerek akarja már megmagyarázni a felnőtteknek, akik ezzel foglalkoznak hogy hülyék hozzá...Másodszor ha annyira műveltnek érzed magad, hogy bárhogy beszélhetsz, akkor ajánlom hogy a először tanulj meg írni... Ja és a szüleidnek is számolj be a kis sztoridról... Biztosra veszem hogy elfogják hinni, miután a szájadba adták a cumidat és lefektettek aludni, ezzel a mondattal: had aludjon majd kinövi... Ja és lemerném fogadni hogy 7 évesen még csak az anime meséket nézegetted, amiben vannak ilyen szellemes dolgok. Foglalkozz a babáiddal és építsz szép homok várat a homokozóban... Ne itt verd magad, hogy te milyen nagy "szellem írtó" vagy... Ja és elég furcsa hogy miután sokan azt mondták a képedre h photosopp levetted, mert a linkre kattintva nem elérhető feliratot ad ki.... Menj éj játszál azzal ami neked való...
2012. júl. 6. 12:05
 45/65 anonim válasza:
Menjél * <-- bocs ezt elírtam ...
2012. júl. 6. 12:07
 46/65 anonim válasza:
Mit kell csinálni ha 1 szellem nem hagy békén? 2 napja jelent meg először és azóta folyamatosan jelentkezik??Nem tudom mit csináljak, tanácstalan vagyok!! Kérlek válaszoljatok, segítsetek!
2012. júl. 6. 12:17
 47/65 anonim válasza:
Nektek kijon a kép?
2012. júl. 10. 14:31
 48/65 Lilith1994 ***** válasza:

igen...de ha neked nem mindjárt linkelem a profilját ahol meg tudod keresni.

[link]

2012. júl. 10. 14:44
 49/65 anonim válasza:
ISTENEM. Még jó hogy az írástudatlansága üti az agyi szintjét.
2012. júl. 10. 15:51
 50/65 anonim válasza:
koszi, de még mindig nem tudom mit kéne látnom?
2012. júl. 10. 19:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!