KÉtt dolgot szeretnék kérdezni . A barátnőm tényleg
jósolhat? és mi ez a képemen?
Figyelt kérdés
az én nevem gerda 11 vagyok és van egy szellem írtó csapatom az sz.d.s. szellem,démon,sátán írtók nem viccelek !még igazi szellemet is idéztünk de mi ez [link] a képemen épen azt érzékeltem van -e szellem az udvaron mert érzem beálíttotam a fényképezőt és ez jött ki ezen kívűl amit a barátnőm jósolni szokot nekem szórol szóra minden megtőrténik !!!!!!!! ez mitjelent előre köszike
Ne haragudj de itt nem az a kérdés hogy hány évesek vagyunk :) hanem hogy a te korod nem elegendő ahhoz hogy ennyi információt be szerezz. Egy kicsit utána jártam annak amit írtál. A japán animékben van ilyen csak, csak ott említik.
Mivel Magyar országon élünk így nem a japánokkal meg az ő szellemeivel/démonaival kéne most foglalkoznunk. Gondolom nem élsz kint. Magyarországon pedig nem hiszem hogy találkoznál ilyenekkel. Kérlek... nem ilyenekből kell kiindulni. Ami pedig a legfontosabb hogy a spiritizmus illetve a demonológia NEM gyerekeknek való. Ha ezzel játszotok majd egyszer azt veszitek észre hogy rendszeresen megszállnak, irányítanak, terrorizálnak majd titeket és majd akkor fogod igazán sajnálni hogy nem hallgattál az idősebbekre. Ugye mi csak hülye felnőttek vagyunk de majd jusson akkor az eszedbe hogy: "MI MEGMONDTUK!"
2012. júl. 1. 18:49
22/65 A kérdező kommentje:
ki vagy hogy ezt megmond mi már 8 szellemet tüntetünk el
2012. júl. 1. 19:07
23/65 Lilith1994 válasza:
Igazán? Hol vannak a bizonyítékok? EMP mérések? Videó felvételek? Hanganyagok? Írásos dokumentáció az esetről? Esetleg blog? Ha ez mind nincs akkor mit akarsz? Csak úgy közlöm hogy démonűzéshez a Katolikus egyház beleegyezése szükséges szelleműzéskor pedig ezeket a dokumentációkat minimum 10 évig köteles megtartani az illetékes szellem űző csapat. Ezenkívül szükség van egy koordinátorra aki az ügyfelekkel foglalkozik és lerendezi a találkozókat és a mai emberi gondolkodás illetve törvények szerint gyerekek nem lehetnek cég vagy vállalkozás alapítói vagy dolgozói és bizony minden profi szellem irtó vállalkozóként tevékenykedik. Akár tetszik neked akár nem a történeted rengeteg részletben sántít így ne is várd hogy bárki aki egy kicsit is járatos a témában higgyen neked.
2012. júl. 1. 19:26
24/65 A kérdező kommentje:
igazán akk csütőrtökön tőltök fel róla képet HÁNY ÉVES VAGY :?????????????????????????????????????????????????????????????
2012. júl. 1. 19:31
25/65 Lilith1994 válasza:
Nem képre vagyok kíváncsi hanem hivatalos lepecsételt dokumentációkra, aláírásokkal bizonyítva amik vissza kereshetők, videókra amiken szerepel az ügyfél felismerhető arccal, hanganyagot amivel bizonyítható az esemény. A képek manipulálhatók méghozzá nagyon egyszerűen így a fényképek egy fabatkát sem érnek. Ha pedig ennyire érdekel hogy hány évesek vagyunk akkor közlöm hogy én 25 a párom pedig 20 és én 10 ő pedig 7 éve foglakozik a témával még se állítjuk hogy szellem irtók lennénk mert még mindig nem elegendő a tudás amit felhalmoztunk.
2012. júl. 1. 19:41
26/65 A kérdező kommentje:
ha 25 éves vagy ő meg 20 és te 10 ő meg 7 éve foglalkozik ezel akor itt mi van egy szóval sem írtam azt hogy én vagyok a legjobb meg a legprofibb én 4 éve kezdtem el
2012. júl. 2. 11:20
27/65 Lilith1994 válasza:
ahha szóval te 7 évesen szellemekkel foglalkoztál na most már elég a hülyeségből etesd a kutyádat ne minket kezdesz nagyon kihozni a béketűrésből
2012. júl. 2. 11:44
28/65 A kérdező kommentje:
???????????????????? o de meg is íjedtem és AKOR PEDIG MI LESZ ?????? IGEN ÉN MÁR 7 ÉVESEN ELKEZDTEM A SZELLEMEKEL FOGLALKOZNI VELED ELENTÉTBEN
2012. júl. 2. 11:47
29/65 anonim válasza:
alaposan megvizsgáltam a képed és azt kell hogy mondjam még a photoshop-hoz sem értesz kedvesem, maradj inkább a barbie babáknál :)
2012. júl. 2. 11:55
30/65 Lilith1994 válasza:
tudod ebből is látszik hogy milyen ostoba kislány vagy ha lenne egy kis eszed akkor még bőven a játékaiddal játszanál és nem a szellemekkel és ne is haragudj de más kérdés szellemet látni és szellemet űzni te pedig igen kevés vagy hozzá ezzel be is fejeztem mert nem érsz annyit hogy rád pazaroljam az időmet aki ostoba az addig játszik a tűzzel még meg nem égeti magát na cső légy boldog a "szellem irtó csapatoddal" aminek létét persze nem tudod bizonyítani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!