Ez nem gázos? Hnap megyek partyzni, de eléggé sok a pattanás a képemen, így gondoltam bekenem vmi alapozó vagy mivel?
:D
kicsit b.zis ,de tényleg zavaróak ,már voltam vele pár dokinál még nincs jelentős javulás
18f
Az alapozót csak akkor érdemes használni, ha tényleg precízül fel tudod vinni, profi módon. Mert ha amatőrként próbálkozol vele, akkor nem hogy takarni fog, hanem még inkább kiemeli a ragyákat. Sok elfuserált képű plázabiccset láttam már egy rakat bénán felvitt alapozóval, és borzasztó röhejes volt a látvány.
Ezalól nem kivételek a fiúk sem.
a volt pasimnak is nagyon csúnya volt a bőre mikor összejöttünk és neki sem használt semmi aztán ajánlották a roaccutan nevű gyógyszert amit 1 évig szedett és gyönyörű lett tőle a bőre. Teljesen eltüntette a régi pattanásainak a nyomát is. Persze vannak mellékhatásai(pl bőrszárazság, hámlás, és egyéb dolgok) , de szerintem mindenképp megéri.
Hát figyu kend le őket és, ha nem látszik, hogy van rajtad akkor nem gáz. De napfényben nézd meg, mert a lámpafény ápol és eltakar.:D Ha látszik akkor inkább ne..
remélem tudtam segíteni. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!