KÉtt dolgot szeretnék kérdezni . A barátnőm tényleg
jósolhat? és mi ez a képemen?
Figyelt kérdés
az én nevem gerda 11 vagyok és van egy szellem írtó csapatom az sz.d.s. szellem,démon,sátán írtók nem viccelek !még igazi szellemet is idéztünk de mi ez [link] a képemen épen azt érzékeltem van -e szellem az udvaron mert érzem beálíttotam a fényképezőt és ez jött ki ezen kívűl amit a barátnőm jósolni szokot nekem szórol szóra minden megtőrténik !!!!!!!! ez mitjelent előre köszike
Ha ennyire nem erdekelnek a valaszok akkor a jovoben te is tarsd meg a kerdeseidet magadnak, mert ennek sem volt sok ertelme...
koszi
2012. júl. 2. 16:44
33/65 anonim válasza:
"szellem,démon,sátán írtók" Először tanulj meg írni, mielőtt itt elkezdenéd magadat égetni, 11 évesen te miért árasztod el ilyen szennyel a netet?? Kötve hiszem, hogy ti sátánokat meg démonokat irtotok (főleg, hogy sátánból meg ördögből csak egy van..xd)! Nagyon azt hiszed, hogy mindent tudsz a paranormális jelenségekről...hát nem. Persze te majd iskolai szünetekben meg pizsilövés előtt démont űzöl meg szellemekkel beszélgetsz!! LOL Akkor te nagyon nem tudod, hogy kik azok a démonok meg a szellemek. Én személy szerint hiszek bennük (démon, szellem), de azért ne süllyedj már le ilyen szintre..
2012. júl. 3. 11:46
34/65 A kérdező kommentje:
na figyelj inkább A MAGAD DOLGÁVAL TÖRŐDJ HA NEM VÁLASZOLSZ A KÉRDÉSEMRE MEHETSZ INNEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. júl. 3. 14:57
35/65 Lilith1994 válasza:
.......szánalmas...............
2012. júl. 3. 15:16
36/65 anonim válasza:
Szuleidnek ezt kerlek el ne mondd, mert nagyot csalodnak benned, es onmagukban is.
2012. júl. 3. 15:24
37/65 anonim válasza:
11:46-os vagyok, kisszívem, látom nem vagy tisztában, hogy te meg a hülye haverjaid mibe is fogtatok bele, te különösen 7 évesen (na persze...)! Itt veszekedsz egy 25 évessel, aki láthatólag eléggé benne van a témában..te mit képzelsz magadról, hogy így beszélsz egy felnőttel, hadd kérdezzem már meg? Na a kérdésedre akkor válaszolok: nincsen szellem az udvarotokon, mint láttam a Photoshoppot rosszul vagy nem tudom melyik programot használni, felvilágosítalak az ilyen programok nem jelzik ki ha egy képnél használtad őket. A barátnőd jósolhat, jósnők is voltak kislányok valamikor.
Ahogy említetted tényleg nem ismerünk, de most bemutatkoztál elég rendesen :DD ezt majd 1-2 év múlva szégyellni fogod..:)
Ha ennyire benne vagy a témában, akkor elmeséled nekünk itt közönség előtt, hogy ti hogy űztük sátánt? :) (beugratós kérdés)xddd.
2012. júl. 4. 13:21
38/65 Lilith1994 válasza:
köszönjük 13:11 :) mi sem értettük ezt a sátán űzős témát.... Szerintem is fogja szégyelli ezt még ...főleg hogy a neve is fel volt tüntetve.
2012. júl. 4. 21:57
39/65 Lilith1994 válasza:
"13: 21-es
2012. júl. 4. 21:57
40/65 anonim válasza:
Na. Eléggé felbosszantottam magam, hogy egy 11 éves csaj ilyen nagyszájú, de most próbálok választ adni. Vannak ismerőseim akik tényleg látják a szellemeket. Szám szerint 2 ismerősöm van. Az egyik az nem dicsekszik vele, míg a másiknak ez a szakmája. SZAKMÁJA. Na. 11 évesen nem kéne dicsekedned vele, én elhiszem hogy látod őket. De amíg nem tanulsz sehol, addig a képességed is élezetlen marad. Tudod te milyen nehéz elküldeni egy szellemet? vagy egy démont..? A sátánból meg csak egy van, mint már többen is állították előttem ._. De mégis szellemet hogyan akarsz 'irtani'? Oo Max elküldöd. De te nem. Na figyelj. Engem olyan..2 évesen érdekeltek először a szellemek, mikor nagypapám meghalt. De utána évekig nem. És én még mindig nem kezdtem el foglalkozni velük, csak a napokban merültem bele újra a témába.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!