A számításoknak utánanézek és később választ adok, ha e hazug matematika nélkül nem hiszel el semmit. Azonban a laposföld hívők bizonyítékaira tud választ adni?
> nem 20-on akárhány éves vagyok mint te
41 éves informatikus vagyok.
> Egyszer úgyis minden kiderül és majd röhögve tekintek vissza e kérdésre.
Ezt mondták a gabonakörökről is, meg a 30 éve már majdnem kész ingyen energiáról is. Fura módon ugyanaz a lemez megy még mindig.
> Azonban arra kérném, tartsa tiszteletben más véleményét!
A vélemény mindenkinek a magánügye. A vita nem vélemények, hanem érvek mentén zajlik. Illetve akkor tud zajlani, ha valamelyik vitapartner nem söpör le minden ellenérv nélkül minden érvet azzal, hogy „az biztos nem úgy van”. Fizika? Kamu. Matematika? Kamu. Történelem? Meghamisítva. GPS műholdak? Átverés. Holdra szállás? Trükkfelvétel. Ókori görögök? Utólag találták ki. Szextáns? Ugyanmár… Van 500 érv, de mind az 500 ellenérv és tulajdonképpen meggondolás nélkül van lesöpörve az asztalról. Ezen viszont nincs semmi tisztelni való. A személyedben lehet, hogy sok tisztelni való van, de ezen témakör megközelítésének módja számomra nem tartozik közéjük.
~ ~ ~
Továbbra is azt várnám, hogy úgy gondolj bele, hogy ha ez a helyzet:
Akkor most a Földkorong melyik pontjáról hogyan látszik a Nap. Semmi matek, semmi fizika, csak úgy a józan paraszti ész alapján?
Várj! Megspórolok egy kört. Én azt gondolom egyetlen megközelítésből, de elegendő érvet sorakoztattam fel. Aki ebből belátásra jutott, az megtette, aki nem, az 10-szer, 100-szor annyi érv sem fogja belátásra bírni. Nem is erőltetném tovább a dolgot.
De ettől függetlenül mégis arra buzdítalak, hogy nézegesd azt az ábrát és válaszolj a kérdésre, hogy a Földkorong melyik pontjáról hogy kellene látni a Napot. Ne nekem válaszolj, nem másnak válaszolj, ne írd le a válaszod, csak gondold alaposan végig, és magadnak adj választ.
"Nem a fő erősségem a matematika, tanuló is rég voltam"
"A számításoknak utánanézek és később választ adok, ha e hazug matematika nélkül nem hiszel el semmit."
Nem értem: biztos hazugság.
Brilliáns logika.
Legalább az ezotériába került.
Fanatikus szektásokkal nem érdemes vitázni.
Rájuk kell hagyni.
A fenti képen alapuló elmélet mivel magyarázza az északi sarkon hónapokon át tartó éjszakát meg az azt követő hónapokon át tartó nappalt amikor a nap csak kering a távoli horizonton de nem nyugszik le?
Éljen a 7-es válasza! Rövid, tömör, és végre valaki tudja a helyesírást. És a kis- és nagybetűben benne van a válasz. Méghozzá a tudományos!!!😂
No de, kedves Kérdező! Aki nem tiszteli a másik véleményét, az pont te vagy. Ebből az egészből az derül ki, kifejezetten kötözködni akarsz, no meg téríteni, de azt viszont nagyon rosszul. Minden igen értelmes érvre agresszivitással reagálsz, és azonnal elveted.
Személy szerint maradok a multiverzumoknál, a többdimenziós tereknél, bár nem értek belőlük egy kukkot se.🤣
A laposföld-elmélettel ellentétben viszont jobban elhinném, hogy mátrixban élünk vagy egy fejlettebb intelligenciával rendelkező lények által készített, replikálódni képes, túlszaporodott biorobotok vagyunk, és mint ahogy ebből az egész kérdés-válasz cirkuszból látszik, az őrület határán...
Ésmindmegfogunkhalni!!!
#59: +1
Értelmesen vitázni csak akkor lehet, ha mindkét oldal megmarad az objektív érveknél, azok pedig akkor objektívek, ha tényekre, bizonyítékokra, fizikai, matematikai stb. bizonyításokra alapulnak.
Ez pedig a laposföldesek részéről nem áll fenn.
Érveik nem alátámasztottak számításokkal, semmilyen tudományos érvvel, bizonyítékkal, cáfolataik meg csak csalással, hazugságokkal, világ-összeesküvéses teóriákkal próbálják támadni a vitapartnert.
Ez így parttalan, értelmetlen.
Nagyon becsülöm azokat, akik képesek türelmesen érvelni ilyen vitapartner esetén is, de igazándiból az energiabefektetésük hasonló hatásfokú Don Quijote szélmalomharcával.
Vagy a falra való borsóhányással.
2*Sü: respect. De ezt az értékes energiát fel tudnád használni hasznosabban is, mint már ezernyi példáját láttam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!