Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez mitől lehet? Mi vagyok?...

Ez mitől lehet? Mi vagyok? NORMÁLIS válaszokat szeretnék kapni!

Figyelt kérdés
az utóbbi 1-2 évben teliholdkor,holdfogyatkozáskor mindig ugatok,harapok,nyöszörgök,álmomban.sőt anyukám mondta h vmelyik este még olyan hangot adtam ki mint a farkasüvöltés..:O van1 farkasfogam(igaz még picike).és sokszor úgy nézek mint 1 kiskutya XD(sokszor hasznomra válik mert ha valami rosszat csinálok és így nézek valakire akkor mindjárt megenyhül.hehe xD)nos még a multkor voltunk kirándulni egy erdőben és elszaladt elöttem 1 szürkésbarna valami..kb akkora volt mint én..nagyon szeretem a farkasokat..
2010. máj. 22. 14:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/75 A kérdező kommentje:

lány vagyok. 13 éves. én NEM NÉZEK TWILIGHT-OT!!!!!!!!!! nemis érdekel az egész.. utóbbi időben tényleg sokat vagyok erő közelben. ez segt leküzdeni azt a stresszt ami a kémiatanárnő tesz a nyakamba(de ez egy másik téma)

legutolsó válaszolónak köszönöm a segítségét :) és mindenki másnak is aki normális választ adott :)

2010. nov. 9. 16:01
 72/75 Wolf's Howl válasza:

Mi a gond ezekkel a tulajdonságaiddal?

És most csak tippelek, de nem így nézel ki véletlenül?

[link]

2010. dec. 12. 18:14
 73/75 anonim ***** válasza:

"a helyi tescóban is mesélték az emberek h 1 ugyanakkora szürkésbarna valami megtámadta őket.és egyáltalán nem nézek twillightot.."

ez pont a twilight könyvbe volt,csak tesco helyett Mike boltjában,2x olvastam,na ennyit arról hogy nem a twilightból van xD

2011. ápr. 12. 15:54
 74/75 anonim válasza:
ebböl még nem tűnik a lükantrópia-kórnak. De írj rám privátba...és beszéljük meg...a te érdekedben
2011. júl. 14. 12:20
 75/75 A kérdező kommentje:
házba.szki ennyi agyament embert.XD mindigis utáltam.sőt bocs.gyűlöltem az alkonyatot,oké,hülyén fogalmaztam. 13éves voltam na. mostmár15*-* nem szenvedem elmebajban.minden pillanatát élvezem :'Dnamindegy,ezek után már nem várok értelmes választ,mert tudom,hogy csak oltást kapok. Az eddigieket nagyon köszönöm mindenkinek,leköteleztetek vele:) <3 ha valakinek még van valami ötlete az éjjeli nyugalomhoz ,márminthogy ne rúgkapálózzak egész éjjel írja meg priviben.köszönöm. puszi :)<3
2012. jan. 11. 18:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!