Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez mitől lehet? Mi vagyok?...

Ez mitől lehet? Mi vagyok? NORMÁLIS válaszokat szeretnék kapni!

Figyelt kérdés
az utóbbi 1-2 évben teliholdkor,holdfogyatkozáskor mindig ugatok,harapok,nyöszörgök,álmomban.sőt anyukám mondta h vmelyik este még olyan hangot adtam ki mint a farkasüvöltés..:O van1 farkasfogam(igaz még picike).és sokszor úgy nézek mint 1 kiskutya XD(sokszor hasznomra válik mert ha valami rosszat csinálok és így nézek valakire akkor mindjárt megenyhül.hehe xD)nos még a multkor voltunk kirándulni egy erdőben és elszaladt elöttem 1 szürkésbarna valami..kb akkora volt mint én..nagyon szeretem a farkasokat..
2010. máj. 22. 14:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/75 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem simán szellemi fogyatékos vagy.
2010. jún. 4. 20:29
 42/75 anonim ***** válasza:
Elszaródott a net...A számítógép vezetékeit is megharapdáltad,mi?! ;)
2010. jún. 4. 20:37
 43/75 A kérdező kommentje:

nem vagyok fogyatékos -.-"

és nem a gép zsinórjait rágtam el hanem a karácsonyfa égőjének a zsinórját de aszt kb 10 feléXD

2010. jún. 8. 16:05
 44/75 anonim ***** válasza:

bakker , ez tiszta Twilight!!! Nekem a pasim meg egy Vámpír és átfog engem is véltoztatni!!! :O

Bocsi de ez annyira vicces!! xD

Szertintem meg csak beképzeled magadnak!!

2010. jún. 9. 12:12
 45/75 A kérdező kommentje:
1.nem szeretem a twillight-ot -.-". 2. oké nekem8.. 3. felőlem röhögj.csak szarul esik. ennyi. 4.nem képzelem be magamnak-.-"
2010. jún. 15. 22:25
 46/75 A kérdező kommentje:
ami az agressziót illeti..hát..vannak idők amikor olyan pofont tudnék adni egykét embernek h hármat fordul mire magához tér..csak a szívem nem engedi..
2010. jún. 18. 11:56
 47/75 anonim válasza:
64%
Mintmár előttem is írták..esetleg annyira szereted a farkasokat h az akarsz lenni..és ezt mind beképzeled magadnak..sajnálom de igy van ..
2010. júl. 27. 14:23
 48/75 anonim ***** válasza:
100%

12:37es vok

A valóságtól kicsit elrugaszkodva: lehet, h előző életedben farkas voltál? =)

Az agresszióról: szerintem mindenki így van vele, kérdés ki az aki meg is teszi?

Jah és nem tűnsz hypohondernek. Ne vedd fel ami rosszat írnak.

Igyál lefekvés előtt teát, az megnyugtat.

Komolyan szétrágtad a karécsonyfaégő zsinórját?? Haha, hát ez fura...

BTW, szörnyű, hogy mindenki a tvájlájttal jön...

2010. júl. 28. 23:57
 49/75 A kérdező kommentje:
az uróbbi pár hétben szinte teljesen feladtam a reményt, hogy normális választ kapjak..dehát mégiscsak kaptam hasznos választ..am 12:37es igazad van..nem fogom felvenni azt h milyen hülyeségeket írnak..a teás dolog jo ötlet.. köszi
2010. aug. 9. 10:12
 50/75 anonim ***** válasza:
A harapdálós vagyok = aki kérte) Jah megharaphatsz :D XD
2010. okt. 1. 15:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!