Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez mitől lehet? Mi vagyok?...

Ez mitől lehet? Mi vagyok? NORMÁLIS válaszokat szeretnék kapni!

Figyelt kérdés
az utóbbi 1-2 évben teliholdkor,holdfogyatkozáskor mindig ugatok,harapok,nyöszörgök,álmomban.sőt anyukám mondta h vmelyik este még olyan hangot adtam ki mint a farkasüvöltés..:O van1 farkasfogam(igaz még picike).és sokszor úgy nézek mint 1 kiskutya XD(sokszor hasznomra válik mert ha valami rosszat csinálok és így nézek valakire akkor mindjárt megenyhül.hehe xD)nos még a multkor voltunk kirándulni egy erdőben és elszaladt elöttem 1 szürkésbarna valami..kb akkora volt mint én..nagyon szeretem a farkasokat..
2010. máj. 22. 14:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 anonim ***** válasza:
Kérdező, megosztanád velünk, hogy ezeket miért tekinted problémának? Vagy priviben.
2010. okt. 24. 20:25
 62/75 anonim ***** válasza:
KÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRRDEEEEEZŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. okt. 24. 20:31
 63/75 anonim ***** válasza:
64%
Kérdeztem, hogy fiú, vagy lány vagy. Nos a leírásból azt veszem ki, hogy lány. Javíts ki, ha tévedek.
2010. okt. 25. 00:01
 64/75 anonim válasza:
neked is megártott a twájlájt
2010. okt. 25. 12:06
 65/75 anonim ***** válasza:

Figyelj és teszteld le:

Este amikor teli hold van kapcsold be a telefonodon (vagy a kamerátokon, ha van) a felvevést és nyisdd ki az ablakot és vonyíts egyet xDDD Ha vmi történik lesz bizid, ha nem ennyi :D

2010. okt. 29. 13:48
 66/75 anonim ***** válasza:
100%

A válasz megírásának időpontja: 05-30 11:06

üzenem hogy DE élnek az Északi középhegységben, sőt bementek az ott lévő városba meg az állomásra is.

2010. okt. 29. 13:53
 67/75 anonim ***** válasza:
Abból, ahogy írsz, arra következtetek, hogy 15 év alatt vagy. Nem kéne anny horrort meg twilight-et nézni, tudod azoknál 18as karika van, nem hiába. Ja am ajánlok egy videót: YouTube: Antifaces - Vámpírkultusz tanulj belőle :)
2010. okt. 29. 21:41
 68/75 anonim ***** válasza:

Ő vérfarkas, nem vámpír, te észlény.

Egyébként az az Antifaces videó nagyon nagy.

2010. okt. 30. 01:15
 69/75 anonim ***** válasza:
Ugyanaz. Mind a 2 sok okos horrormester által kitalált nem valós hegyesfogú alkoholistákról szól, ahogy a csupakabra is. Amúgy nem vérfarkas. Csak sík hülye. És ha megnézi a videót akkor rájön h milyen hülye :)
2010. okt. 30. 12:21
 70/75 anonim válasza:
100%

Én író vagyok, ezáltal sokat tartózkodok a fantáziavilágban, de a földön élek. Családom van, munkám, vezetek egy háztartást, de bármikor dimenziót tudok váltani!

Belőled jó író lenne, sőt, hogyha nem lenne most ez a hülye Twilight olyan felkapott, én is a vámpírokról, vérfarkasokról írnék, de minek, hiszen úgysem lenne értelme.

De eltekintve a bemutatkozásomtól, én személy szerint még sosem akadtam össze vámpírral/farkasemberrel, éppen ezért nem mondhatom ki, hogy nincsenek, sőt, megkockáztatom, hogy még hiszek is bennük!

Szerintem ha valaki világot képzel be magának, az legyen jó legalább, mert ez nem az, amit leírt.

Szóval, ha tanácsot tudok adni, ezek lennének azok:

- lefekvés előtt valami olyan aromás vízben fürödj meg KÁDBAN, ami kicsit erdőérzést kelt. Azoknak, akik az erdőhöz kötődnek valamilyen módon (a kisfiam is ilyen), ez segít a legjobban a nyugodt alvásban.

- szobádban gyújts füstölőt kábé egy órával a lefekvés előtt (szintén valami hegyvidékit, külön javasolnám a havasi fenyő illatút)

- ez meglepő, de főleg nagyon hideg télen tartsd fél óráig tárva nyitva az ablakod (persze lefekvés előtt), és utána amikor már "fagyossá" hűlt a szobád, ne dupla takaróval próbálj meg elaludni, hanem simán, eggyel. Ki fog tisztulni a fejed, ezáltal a rémálmok, értelmetlenségek sem fognak terhelni.

- ágyad mellé készíts ki egy kisebb lavór vizet, és tegyél a falra indián rémáloműzőt.

Az utolsó kettőnek ugyanaz a hatása, de talán az utolsó előtti hatásosabb!

Remélem, azért segítettem valamit!

2010. okt. 30. 17:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!