Igen ritka, de mégis mit "jelent" a tenyéren és talpon az anyajegy? (Normális válaszokat várok. Bővebben lent. )
Egyszer olvastam a neten, hogy kifejezetten ritka a tenyéren és a talpon az anyajegy. Egyik osztálytársamnak (lány), mindkét helyen van egy-egy, mindkettő a bal végtagjain. Lehetséges, hogy ennek van van valamiféle jelentése? És ha igen, mégis mi?
/Zárójelben kérdezem, hogy ugyanennek a lánynak hihetetlenül eltérőek a tenyerében a vonalak. Már a tanárok is megjegyezték, hogy ez igen ritka. Ennek mi a jelentése?/
Tényleg ritka? Akkor én ritkaság vagyok! :-) Nekem a talpamon van, ott a belső felén azon a lúdtalp részen vagy hogy mondjam. De nem a bibircsókos anyajegy, hanem olyan, ami egy szintben van a bőrrel, csak épp barna. Már gyerekkorom óta van.
Kíváncsi vagyok mit mondanak erről a boszorkányok! :-)
Mi is a válaszokat várjuk, azért írtunk ide, hogy megmaradjon a kérdés a listában. De sok eszed van.
A kérdésed is eléggé agyament, épp ezért különösen érdekelne valami "tudományos" válasz. De gondolom te is gondolhatod, hogy olyan nincs, hisz bárhol lehet az embernek anyajegye.
Esetleg ha a tudomány rovatban kérdezted volna, akkor valami orvosjelölt válaszolt is volna.
Na de itt vagyunk, valaki írjon már valami álmagyarázatot, hadd legyen kielégülve a kérdező!
Igen, tényleg bunkó vagyok, helyes a megállapítás.
Egyébiránt még mindig nem kérek olyan hozzászólást, ami nem a témához kapcsolódik, illetőleg megválaszolja azt. Lehet, hogy én bunkó vagyok, de ti meg sötétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!