Hogyan lehet rózsafüzérrel átkot szórni valakire? Igaz, hogy az átok visszafordul? (Csak normális válaszokat kérek. )
> Csak normális válaszokat kérek.
Hülye kérdésre hülye válaszokat fogsz kapni.
Ha csak elméletben érdekel a dolog: itt szerintem feleslegeen érdeklődsz.
Ha a gyakorlatban is: nagyon gyorsan felejtd ezt el!
Igen. Az átok visszafordul. Minden gonosz gondolat visszatér oda, ahonnan elindult. Vagyis : Vissza a feladónak. Ugyanígy a jó godnolatok is. Úgy értem, ha jó szándékkal godnolsz valakire, szeretettel, vagy részvéttel, vagy valamilyen jókívánsággal.
Minderről olvashatsz a Mirdad Könyve című könyvben. (Az írója Mikhail Naimoy, de nem biztos, hogy jól írtam a nevét) Nagyon bölcs könyv, megváltoztatja az egész életfelfogásunkat, megtanít boldognak lenni.
magdianyu :
Milyen energira gondol? negatív energia? azt meg hogyan mérik? Mi az ami egy energiát arra kényszerít hogy visszatérjen a kiinduló puntjába?
Csak azért érdekelne mert, ha csak azzal hogy elindítom és elvégeztetetk vele egy munkát és utánna visszajön sokkal erősebben ráadásúl egész életemen keresztül hatással van rám akkor nem kell mást tennem csak meghatározni az energia mibenlétét és máris kifogyhatatlan energiaforráshoz jutok egy két tucak átok segítségével.Amivel télen akár még fűthetnénk is . Mivel ha energia akkor hatnak rá a fizika törvényei. Ha pedig nem hatnak akkor meg miért nevezik energiának ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!