Hogyan lehet rózsafüzérrel átkot szórni valakire? Igaz, hogy az átok visszafordul? (Csak normális válaszokat kérek. )
Sejtem én hogy minden energia éppen ezért is kérdezem hogy az átok milyen energia? Mert ha energia akkor gondolom mérhető. Mert szeretném átalakítani pl.: hőenergiává, hogy ha már ilyen gazdaságossan működik.
A sötét energia fogalma sem tiszta? A harag pl.: miért kerül szegénykém a negatív energiákhoz? Látott már embert harag nélkül élni? Szerencsétlen luzerek akik nem képesek a harag érzésére amikor épp annak lenne ott a helye és az ideje. Néha kell haragudnunk másokra vagy éppen magunkra és nem is biztos hogy azért mert ártani akartak nekünk. A világ szerintem nem feketa vagy fehér pozitív vagy negatív jó vagy rossz.
A mágia "Simili similiis gaudet!" törvényét nem ismerem, de ha már törvény nagyon szívesen megismerném, főleg ha elmagyarázza nekem hogy képes az átok szembe menni az energia megmaradás és az energia minimumra törekvés elvével.
Sajnos közmondásokkal alátámasztani nem tudom, de én is úgy gondolom, hogy egy jó akaratú embernek tartalmasabb jobb élete lehet mint annak aki minig ármáynkodik "átkozódik", de ezt sokkal inkább az emberségben látom megmagyarázhatónak mintsem sötét energiák működésében.
Egy idézet mégis csak kikívánkozik ide a végére:
" Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét? " - Douglas Adams
Sokan olyan nagyon várnak a csodára, hogy képtelenek meglátni mikor valóban azzal állnak szembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!