Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan lehet rózsafüzérrel...

Hogyan lehet rózsafüzérrel átkot szórni valakire? Igaz, hogy az átok visszafordul? (Csak normális válaszokat kérek. )

Figyelt kérdés
2011. jún. 18. 18:28
1 2
 11/18 anonim válasza:

20:13

:D

2011. jún. 18. 20:33
 12/18 anonim válasza:
73%
egy nemnormalis kjerdesre normalis valszt kersz.?
2011. jún. 18. 20:54
 13/18 anonim ***** válasza:
53%
Szépecsém, Ludens!Szerencséd, hogy öreganyádnak szólítottál!Ha már ennyire tájékozott vagy fizikai dolgokban most már akár a metafizikára is áttérhetnél.Minden energia!Te is! Sőt az érzelmeid is!Sötét energiák:harag, bosszúvágy, félelem, hadd ne soroljam.Ha már itt nyomulsz az ezotéria oldalon bizonyára a mágia ama törvényét ismered, hogy"Simili similiis gaudet!"ennek alapján mondom, hogy az átok mint kiküldött negatív erő magához vonzza a hasonló kívánságokat és a feladóhoz kerül vissza depresszió, testi betegségek és bármilyen testi lelki nyavalya formájában.Ismered a mondást?aki másnak vermet ás, maga esik bele!és az Írást ismered.e?"Nem az betegít meg téged, ami a szádon bemegy, hanem ami kijön!"Egy utolsó:"Ne menjen le a nap a te haragoddal!"
2011. jún. 18. 21:10
 14/18 Ludens ***** válasza:

Sejtem én hogy minden energia éppen ezért is kérdezem hogy az átok milyen energia? Mert ha energia akkor gondolom mérhető. Mert szeretném átalakítani pl.: hőenergiává, hogy ha már ilyen gazdaságossan működik.

A sötét energia fogalma sem tiszta? A harag pl.: miért kerül szegénykém a negatív energiákhoz? Látott már embert harag nélkül élni? Szerencsétlen luzerek akik nem képesek a harag érzésére amikor épp annak lenne ott a helye és az ideje. Néha kell haragudnunk másokra vagy éppen magunkra és nem is biztos hogy azért mert ártani akartak nekünk. A világ szerintem nem feketa vagy fehér pozitív vagy negatív jó vagy rossz.

A mágia "Simili similiis gaudet!" törvényét nem ismerem, de ha már törvény nagyon szívesen megismerném, főleg ha elmagyarázza nekem hogy képes az átok szembe menni az energia megmaradás és az energia minimumra törekvés elvével.

Sajnos közmondásokkal alátámasztani nem tudom, de én is úgy gondolom, hogy egy jó akaratú embernek tartalmasabb jobb élete lehet mint annak aki minig ármáynkodik "átkozódik", de ezt sokkal inkább az emberségben látom megmagyarázhatónak mintsem sötét energiák működésében.

Egy idézet mégis csak kikívánkozik ide a végére:

" Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét? " - Douglas Adams

Sokan olyan nagyon várnak a csodára, hogy képtelenek meglátni mikor valóban azzal állnak szembe.

2011. jún. 18. 21:42
 15/18 anonim ***** válasza:
Semmiképp ne átkozódj,tényleg visszafordul :S
2011. jún. 18. 22:36
 16/18 A kérdező kommentje:
Keresztény vagyok és nem akarok átkozni senkit semmivel,csak hallottam,hogy lehet rózsafüzérrel átkozni és kíváncsi vagyok hogy , hogy.
2011. jún. 19. 10:43
 17/18 A kérdező kommentje:
Eszembe sem jutott ilyen, hogy valakit átkozzak,főleg meg rózsafüzérrel...
2011. jún. 19. 12:55
 18/18 anonim válasza:
Ha csak kíváncsi vagy, akkor kérdezz meg eg papot, aki ismer, és tudja, h nem akarod kipróbálni.
2011. jún. 19. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!