Ez mitől lehet? Mi vagyok? NORMÁLIS válaszokat szeretnék kapni!
Te egy olyan ember vagy, akit valszeg otthon elnyomnak, ill. nem foglalkoznak veled eleget. Ezért kitaláltál magadnak egy fantáziavilágot, amit annyira szeretnél, hogy kezded áthozni a való világba (mert milyen jó lenne, ha egyszer csak krízis helyzetben átváltoznál, és akkor mindenki meglepődne, megdöbbenne, hogy jújj, neked meg ennek az elképzelésétől is könny csordul a szemedbe és dagad a melled...). Nos hát igazság az, hogy egyenes úton haladsz a tudathasadás felé, amit szándékosan okozol, köszönd meg majd magadnak, ha kirekeszt a társadalom, kinevetnek. Szállj le a földre, ember vagy, semmi közöd a farkashoz, ill. farkasemberhez (hacsak mamád annak idején jó buliban nem volt). Ennyi erővel dobj egy pacsit, vágj hozzám 5 liter vért, mert nekem meg különösen hosszúak a szemfogaim (tuti vámpír vagyok és már szomjas), és ha kell bedobom a "gyilok pillantást", ha elborul az agyam, akkor iszonyat erős leszek.... na szóval érted :D :D :D
Na szóval mindenkiben lakik szörnyeteg, amit saját maga alkot meg. Teljesen hétköznapi emberek vagyunk. Általában teliholdkor minden ember forgolódik, de ennek semmi köze az elvont (farkasember, vámpír) dolgokhoz.
És ha van benned annyi, hogy agyadhoz kapsz, akkor ne készítsd ki a szüleidet, édesanyádat ezzel. Bármennyire is fáj, de EMBER vagy.
NEM VAGYOK HÜLYE...anyum tud róla szal..ő sem tudja mire vélni..nincsenek farkasok magyar országon? röhögnöm kell ezen a hülyeségen..nem vagyok vak.amit láttam azt láttam.és a helyi tescóban is mesélték az emberek h 1 ugyanakkora szürkésbarna valami megtámadta őket.és egyáltalán nem nézek twillightot..és ezaz..hova jöjjek vissza? így is a földön vagyok..13 évesen terhes lennék?ugy h szűz vagyok? sok eszed van..xD
azt tudom h sokan nyugtalanok teiholdkor mert a hold mindenit befolyásol de az is normális h harapok?XD
am visszatértve a twillightre..a farkasokat kb 5 éve szeretem és akkor még nem is halottam a twillightról..
a NORMÁLIS válaszokat köszönöm a töbinek pedig azt köszönném meg h ha nem néznének ennyire hülyének engem és ne fárasszanak a hülyeségikkel -.-" XD
Na, én nem megmondtam hogy a medvedisznóember igenis létezik!?
Kedves kérdező:Valószínű medvedisznóemberré változol lassacskán!
Amúgymeg én is szeretem a teliholdat...hmmm...talán én is a medvedisznóember fajhoz tartozok...
Bandázzunk?Leigázzuk az egész világot!
Szerintem egyáltalán nem hülyeség a kérdésed. =) De az biztos, hogy ember vagy.
Egyszer olvastam egy cikket a farkasember-kórról. Kétfajta van, az egyik, egy genetikai hiba amikor az emberen mindenhol szőr nő. A másik egy pszihés betegség, amikor az ember teliholdkor vonyít, meg harap, meg ilyesmi. Állítólag voltak olyan esetek amikor a farkasember-kórban szenvedő ebmer megtámadott más embereket, mert farkasnak képzelte magát. (Azért nem hiszem, hogy nálad ilyesmi előfordulna =D) De nem vagy ilyenkor kicsit agresszivabb? Szerintem nézz utána ennek, de nehogy megijedj, mert mindkét betegség rendkívül ritka, az utóbbi lehet, hogy hülyeség (az első bizonyított, arról több helyen is olvastam már). Az utóbbiról egy Hihetetlen c. újságban olvastam, amiben közel sem hiszek el mindent, amit írnak, mert sok hülyaség is van köztük, ezt pl elhittem, de azért tehát ne vedd teljesen megbízható forrásnak.
Még mielőtt valaki leszúr, csak 2-3 számát olvastam, kölcsönben.
Remélem azért segítettem, sztem nézz utána.
Teleholdkor én sem tudok aludni, ami zavaró, hogy ehelyett inkább kiülök és folyamatosan bámulom a Holdat, "teljes extázisba", mintha aludnék, de ébren vagyok, még csak nem is olyan mikor elbambul az ember. Farkasok VANNAK Magyarországon, de csak a Bükk hegységben egy kis populációjuk, meg néha ha átszöknek a határon.
Vérfarkasok... Nem hiszem hogy lennének. Esetleg a Lycathropya (v hogy írják) okozhat hasonló kinézetet v viselkedést. Nemtom h melyiket okozza ez. Egyébként a szürke valami ami megtámadta őket lehetett más is, nem farkas. Pl egy elmeháborodott ember aki szürke ruhát viselt. Erdőben én is láttam már olyat, hogy egy ember szőrmebundában járkált és nyöszörgött, először vérfarkasnak hittem, mert nehezen láttam, meg kicsit összefostam magam, mivel össz voltam v 12 éves és egyedül. Aztán láttam h egy öreg az. Szerencsére nem vett észre, inkább eljöttem onnan. Ami átszaladt előtted az erdőben az meg esetleg egy árnyék lehetett. Nem vagyok szkeptikus, sőt, inkább hívő vagyok ilyen téren, de ne fogjunk mindent vérfarkasokra meg vámpírokra:)
Bocs h hosszúra sikerült.
Üdv. F.E., 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!