Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez mitől lehet? Mi vagyok?...

Ez mitől lehet? Mi vagyok? NORMÁLIS válaszokat szeretnék kapni!

Figyelt kérdés
az utóbbi 1-2 évben teliholdkor,holdfogyatkozáskor mindig ugatok,harapok,nyöszörgök,álmomban.sőt anyukám mondta h vmelyik este még olyan hangot adtam ki mint a farkasüvöltés..:O van1 farkasfogam(igaz még picike).és sokszor úgy nézek mint 1 kiskutya XD(sokszor hasznomra válik mert ha valami rosszat csinálok és így nézek valakire akkor mindjárt megenyhül.hehe xD)nos még a multkor voltunk kirándulni egy erdőben és elszaladt elöttem 1 szürkésbarna valami..kb akkora volt mint én..nagyon szeretem a farkasokat..
2010. máj. 22. 14:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 anonim ***** válasza:
100%
Állatorvos látott már??
2010. máj. 29. 20:50
 22/75 A kérdező kommentje:
még nem XD de asszem elmegyek O.O megkóstoltam a kutyatápot(szárazat)és ízlik.nem tom mi ütött belém de olyan jo illata volt=P nyami:D
2010. máj. 29. 21:14
 23/75 anonim ***** válasza:
100%
szóval, a helyi teszkóban egy ismeretlen szürkésbarna lény zaklatta az embereket, te pedig egy alvajáró farkasember vagy O_o Hát ez egyre jobb :DDD LOL Szerintem te támadtad meg a a kedves vásárlókat a teszkóban, valld csak be......mert földühített, hogy nem forgalmaznak teszkó gazdaságos farkaseledelt!!!
2010. máj. 29. 23:19
 24/75 anonim ***** válasza:
100%

Kérd meg anyudat, hogy vigyen el pszichológushoz, de komolyan.

Ezt a kérdést meg mentsd le, nyomtasd ki és tedd el magadnak.Nézd vissza hét év múlva és szakadni fogsz a röhögéstől.

A magyar erdőkben tényleg nem élnek farkasok (Egyáltalán hol láttad? Melyik környéken?)

A kutyatáp meg emberi fogyasztásra alkalmas és még csak rossz íze sincs. Legtöbbször sima keksz leszórva porral. Csak nem szoktuk enni, mert az kutyatáp.

2010. máj. 30. 11:06
 25/75 anonim ***** válasza:
77%
Te vagy az aki a lépcsőházban négykézláb rohangál?
2010. máj. 30. 11:49
 26/75 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon nem élnek farkasok,viszont rendkívül hideg téli napokon,ha nagyon éhesek áttévedhetnek a romániai erdőkből Magyarországra,de ez ritka eset.
2010. máj. 30. 11:59
 27/75 anonim ***** válasza:
82%

Az lenne a legjobb, ha holdtöldtekor és holdfogyatkozáskor jól behúznád a függönyöket, és valami könnyű altatót vennél be. Szerintem az orvos is ezt javasolná.

Szegény anyádat meg ne zaklasd ezekkel a rémségekkel, van neki nyilván egyéb gondja is... Ámbár neki jobban kell tudnia, hogy rendes dokihoz, vagy állatorvoshoz vigyen-e, hiszen ő szült téged, nem?

Ekkora blődséget... Méghogy barna farkas, fehér farkas! Direkt miattad járnak a Tescóba népijesztgetni, mi?

2010. máj. 30. 12:22
 28/75 anonim ***** válasza:
terhes vagy xD
2010. máj. 30. 17:18
 29/75 anonim ***** válasza:
79%

Fiú vagy? xD

Megharapnál? xD

De csak annyit, köszi :) xDD

Ja és nem Vérfarkas hanem Farkasember!!

2010. máj. 30. 20:00
 30/75 anonim ***** válasza:
100%

És vajon hogyan képzeled a jövődet? Szerintem menj állatkertbe lakni, a ketrecet majd a feng shui szabályai szerint rendezd be, aztán a gondozók adnak neked kutyatápot, és ha ivarérett korba kerülsz, akkor kapsz egy társat is: egy farkasfiút. Azzal boldogan éltek majd, de csak addig, amíg a farkas-férjed halott anyjának a szelleme meg nem jelenik, hogy a ketrecetek mellett kísértsen, mert féltékeny rád.

(folyt. köv.)

2010. máj. 30. 22:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!