Ez mitől lehet? Mi vagyok? NORMÁLIS válaszokat szeretnék kapni!
Kérd meg anyudat, hogy vigyen el pszichológushoz, de komolyan.
Ezt a kérdést meg mentsd le, nyomtasd ki és tedd el magadnak.Nézd vissza hét év múlva és szakadni fogsz a röhögéstől.
A magyar erdőkben tényleg nem élnek farkasok (Egyáltalán hol láttad? Melyik környéken?)
A kutyatáp meg emberi fogyasztásra alkalmas és még csak rossz íze sincs. Legtöbbször sima keksz leszórva porral. Csak nem szoktuk enni, mert az kutyatáp.
Az lenne a legjobb, ha holdtöldtekor és holdfogyatkozáskor jól behúznád a függönyöket, és valami könnyű altatót vennél be. Szerintem az orvos is ezt javasolná.
Szegény anyádat meg ne zaklasd ezekkel a rémségekkel, van neki nyilván egyéb gondja is... Ámbár neki jobban kell tudnia, hogy rendes dokihoz, vagy állatorvoshoz vigyen-e, hiszen ő szült téged, nem?
Ekkora blődséget... Méghogy barna farkas, fehér farkas! Direkt miattad járnak a Tescóba népijesztgetni, mi?
Fiú vagy? xD
Megharapnál? xD
De csak annyit, köszi :) xDD
Ja és nem Vérfarkas hanem Farkasember!!
És vajon hogyan képzeled a jövődet? Szerintem menj állatkertbe lakni, a ketrecet majd a feng shui szabályai szerint rendezd be, aztán a gondozók adnak neked kutyatápot, és ha ivarérett korba kerülsz, akkor kapsz egy társat is: egy farkasfiút. Azzal boldogan éltek majd, de csak addig, amíg a farkas-férjed halott anyjának a szelleme meg nem jelenik, hogy a ketrecetek mellett kísértsen, mert féltékeny rád.
(folyt. köv.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!