Ez mitől lehet? Mi vagyok? NORMÁLIS válaszokat szeretnék
kapni!
Figyelt kérdés
az utóbbi 1-2 évben teliholdkor,holdfogyatkozáskor mindig ugatok,harapok,nyöszörgök,álmomban.sőt anyukám mondta h vmelyik este még olyan hangot adtam ki mint a farkasüvöltés..:O van1 farkasfogam(igaz még picike).és sokszor úgy nézek mint 1 kiskutya XD(sokszor hasznomra válik mert ha valami rosszat csinálok és így nézek valakire akkor mindjárt megenyhül.hehe xD)nos még a multkor voltunk kirándulni egy erdőben és elszaladt elöttem 1 szürkésbarna valami..kb akkora volt mint én..nagyon szeretem a farkasokat..
Ez most olyan kurvа vicces volt, hogy tényleg pördültem hármat a széken.
2010. okt. 5. 16:47
53/75 anonim válasza:
Én tudom mi vagy
Van közép
van hátra
van elöre
van fel
van le
van jobb
de te mégis balf@sz vagy
2010. okt. 5. 17:12
54/75 anonim válasza:
de most komolyan hogy lehet ilyen kérdést feltenni?! egyszerűen beszarok. Én meg mozgolodok és álmodlok alvás közben. Én sem ember vagyok hanem egy energiafoszlány a Mozgolodó-álmodozó életformából -.-
2010. okt. 5. 17:16
55/75 anonim válasza:
Egyébként igazad van mégis kérdező, tényleg állat vagy, vagyis igazából mindannyian állatok vagyunk.
Biológia tanár mondta.x)
2010. okt. 5. 17:17
56/75 A kérdező kommentje:
az utolsó pár választ k*rvára köszönöm..mintha nektek egy cseppel is több eszetek lenne-.-" már bocsi de te vagy a balf*sz hogy ilyenen röhögsz-.-"
teljes szívemből kívánom h az összes ilyen bunko emberrel történjen olyan ami velem történt..mintha nélkületek nem lenne elég problémám, még ti is csak leb*szni tudjátok az embert..
de tudjátokmit..ottvagytok lef*sva aholvagytok mert nemérdekelnek az olyan kis szotyip*csök mint ti..
gondolkozzatok már el h mit válaszoltok-.-"
és annak pedig köszönöm aki hisz nekem. kérem h ne vegye magára amit az most írtam
2010. okt. 9. 15:49
57/75 anonim válasza:
Én is hasonló tulajdonságokkal bírok, és szintén szeretem a farkasokat.
A sok paraszttal meg ne törödj, nincs jobb dolguk.
2010. okt. 23. 18:00
58/75 anonim válasza:
Egyébként hány éves vagy? Fiú vagy lány?
2010. okt. 23. 18:13
59/75 anonim válasza:
Egyedül élsz anyuddal? Nem lehet hogy apud egy vérfarkas volt? :D De most viccen kivül, kétlem, h farkasember lennél.. Most azért, mert te nagyon szereted őket, nem biztos h azzá is válsz... Ha csak a családfádban nem szerepel egy farkas.. Mellesleg én is ettem kiskoromban kutyatápot, mert kiváncsi voltam az izére, és simán megettem az egészet, ami a tálban volt. Régebben a füllhallgatóm vezetékét is szívesen rágtam és anya szerintem nekem is kiskutya szemeim vannak. Akkor most én is farkasember vagyok? Meg, én is szeretem a macskákat, de nagyon, sokszor nyávogok, és viselkedek úgy mint egy macska, rengeteg ismerősöm mondta már ezt. Most vérmacska lennék, vagy mi? :D De komolyan. :/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!