Miért írnak az ezoterika témába a szkeptikusok, és miért tollkordnak?
Nem látom a racionális okokat...
Mi közük van olyan kérdésekhez ami nem is nekik szól és miért mondanak véleményt olyan kérdésnél ahol végképpen senki nem kíváncsi rá?!
pl. Hogy kell szellemet idézni?
Nem az a kérdés: Hogy mondjatok véleményt a szellemek létezésével kapcsolatban?
Egyáltalán mi a francnak nézik az ezoterika fórumot, ha úgy sem tudnak a kérdésre válaszolni?!?
Talán azért megvédjenek a saját "téveszméimtől"?
De hát úgy sem fognak megváltoztatni egyetlen ezóst sem, így neten keresztül én még nem láttam.
Másrészt: nem teljesen mind 1 miben hisznek az ezósok, ha úgy is annyira tudatlan hülyék akkor kár beléjük a szó?
Vagy talán fáj nekik, hogyha valaki másként gondolja?! Na és mi a helyzet a szabad akarattal, meg mi egymás: szabad vallásgyakorlással?
Jól van hívőkéim, akkor nekem csak egy kérdésem van...
Hol maradt a december 21-re beígért reptoid, krixkraxi, lumbulábi, poloskoid meg motherbookdriver űrflotta, és miért nem gyarmatosították a Földet azóta se?
Ja és szkeptikuska vagyok, mit lépjek? :D
Nekem is csak egy kérdésem van:
"Hol maradt a december 21-re beígért reptoid, krixkraxi, lumbulábi, poloskoid meg motherbookdriver űrflotta, és miért nem gyarmatosították a Földet azóta se?"
És kibeszélt itt most erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!