Hogyan lehetnék én is olyan okos mint az itteni szkeptikusok?
a legjobb, ha azt se hiszed el, amit bizonyítanak... :D
de a legeslegjobb, ha azt sem hiszed el, amit én írtam...
mellesleg nem is tudom bizonyítani, hogy én írtam, szerintem nem... de én már magamban is kételkedem.
Csak vedd át Richard Dawkins stílusát!
Tegyél úgy mintha ki lenne számodra sajátítva a logika, tudományok amelyeket csak Te és a hozzád hasonlók használhatnak. Meg jelensd azt ki 10*10^2500000% biztonsággal, hogy csupán hűvös, fantáziátlant, csupasz racionális alapon működik, az EGÉSZ VILÁGEGYETEM!!!!
És mindenre van racionális magyarázat. pl. amikor meghall valaki fontos hozzátartozód és a tőle kapott cserepes virág pont abban a pillanatban amikor megáll a szíve... stb.
Ja, meg nem árt az sem ha arrogáns vagy! :D
Csak vigyázz nehogy ez legyen a vége:
http://www.youtube.com/watch?v=uOCiAm-AD10
Amúgy ez azoknak szólt akikre, igaz! Akinek nem inge ne vegye magára! :)
* amikor meghall valaki fontos hozzátartozód és a tőle kapott cserepes virág pont (széttörik) abban a pillanatban amikor megáll a szíve... stb.
párdon
"A szkeptikus semmit se hisz el egy témába, úgyhogy ne irjátok h gondolkodtok, mert úgy is azt fogjátok mondani h ez hülyeség.. "
Ha valaki szkeptikusként azt mondja valamire, hogy hülyeség, akkor azt meg is indokolja. Ha valaki meg élből elutasít bármit, az meg nem szkeptikus, csak egyes tudatlanok dobálóznak itt úgy ezzel a szóval, mintha ez valami negatív jellemhiba lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!