Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék én is olyan...

Hogyan lehetnék én is olyan okos mint az itteni szkeptikusok?

Figyelt kérdés
2013. júl. 13. 22:24
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
29%
Nem kell okosnak lenni, elég ha beképzelt vagy, és nyomod a szöveget..
2013. júl. 13. 22:31
 2/20 anonim ***** válasza:
62%
Sok spenótot eszel mint Popey.
2013. júl. 13. 22:36
 3/20 anonim ***** válasza:
88%
Nem kell okosnak lenni ahhoz, hogy valaki szkeptikus legyen. Elég az hozzá, hogy az ember használja az eszét, és nem hisz el azonnal bármi sületlenséget, csak mert jól hangzik, vagy épp tudományosnak tűnő körítésbe foglalták bele. Egy szkeptikus utánajár a dolgoknak, mert bizonyítást vár, mielőtt elhisz vagy elfogad egy állítást, de ehhez nem kell nagy ész, csak annyi, hogy ne legyél naiv.
2013. júl. 13. 22:36
 4/20 Dxeno ***** válasza:
81%
Iskolába jársz. Tanulsz. Egyébként meg használd a józan paraszti eszed. Előttem írták: Ne higyj el mindent. Ne higyj el semmit,amit nem bizonyítanak!
2013. júl. 13. 22:43
 5/20 anonim ***** válasza:
49%

a legjobb, ha azt se hiszed el, amit bizonyítanak... :D

de a legeslegjobb, ha azt sem hiszed el, amit én írtam...

mellesleg nem is tudom bizonyítani, hogy én írtam, szerintem nem... de én már magamban is kételkedem.

2013. júl. 14. 00:59
 6/20 anonim ***** válasza:
5%

Csak vedd át Richard Dawkins stílusát!

Tegyél úgy mintha ki lenne számodra sajátítva a logika, tudományok amelyeket csak Te és a hozzád hasonlók használhatnak. Meg jelensd azt ki 10*10^2500000% biztonsággal, hogy csupán hűvös, fantáziátlant, csupasz racionális alapon működik, az EGÉSZ VILÁGEGYETEM!!!!

És mindenre van racionális magyarázat. pl. amikor meghall valaki fontos hozzátartozód és a tőle kapott cserepes virág pont abban a pillanatban amikor megáll a szíve... stb.

Ja, meg nem árt az sem ha arrogáns vagy! :D

Csak vigyázz nehogy ez legyen a vége:

http://www.youtube.com/watch?v=uOCiAm-AD10

Amúgy ez azoknak szólt akikre, igaz! Akinek nem inge ne vegye magára! :)

2013. júl. 14. 10:19
 7/20 anonim ***** válasza:
0%

* amikor meghall valaki fontos hozzátartozód és a tőle kapott cserepes virág pont (széttörik) abban a pillanatban amikor megáll a szíve... stb.

párdon

2013. júl. 14. 10:20
 8/20 anonim ***** válasza:
24%
A szkeptikus semmit se hisz el egy témába, úgyhogy ne irjátok h gondolkodtok, mert úgy is azt fogjátok mondani h ez hülyeség.. ha meg ez nem megy akk beleköttök abba h h írunk -.-
2013. júl. 14. 13:38
 9/20 anonim ***** válasza:
62%
Személy szerint minden bűntudat nélkül lőném a Dunába az olyanokat, akik az igazi problémák helyett kitalált sületlenségekkel foglalkoznak. Nagyon kemény, hogy mennyien vagytok a XXI. században. Ti a társadalom ballasztjai vagytok, töltelék. És nem azért mert hülyék lennétek. Egyszerűen csak azért, mert nem akartok gondolkodni.
2013. júl. 14. 13:42
 10/20 anonim ***** válasza:
95%

"A szkeptikus semmit se hisz el egy témába, úgyhogy ne irjátok h gondolkodtok, mert úgy is azt fogjátok mondani h ez hülyeség.. "

Ha valaki szkeptikusként azt mondja valamire, hogy hülyeség, akkor azt meg is indokolja. Ha valaki meg élből elutasít bármit, az meg nem szkeptikus, csak egyes tudatlanok dobálóznak itt úgy ezzel a szóval, mintha ez valami negatív jellemhiba lenne.

2013. júl. 14. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!