Hogyan lehetnék én is olyan okos mint az itteni szkeptikusok?
"Személy szerint minden bűntudat nélkül lőném a Dunába az olyanokat, akik az igazi problémák helyett kitalált sületlenségekkel foglalkoznak. Nagyon kemény, hogy mennyien vagytok a XXI. században. Ti a társadalom ballasztjai vagytok, töltelék. És nem azért mert hülyék lennétek. Egyszerűen csak azért, mert nem akartok gondolkodni."
Én pont ugyan ezt gondolom/csinálnám a szkeptikusokkal! :)
Kíváncsi lennék egy zuhanó repülőgépen mennyi az ateista?
" amikor meghall valaki fontos hozzátartozód és a tőle kapott cserepes virág pont (széttörik) abban a pillanatban amikor megáll a szíve... stb. "
Erre van magyarázat. Csendben mögé osonsz, és megijeszted, ő pedig véletlenül leveri a virágot amikor megriad. De ha pl. süket és nem hall, akkor ezt nehezebb kivitelezni.
Bár úgy is megcsiklandozhatod és lehet, hogy eltöri a virágot. Meghallani viszont úgy sem fog.
12# Tudod mit! Legyen csak igazad. Azzal ne is foglakoz hogy otthon több kilométernyi távolságból történt a dolog. Kétszer is. A másik kedvencem az volt amikor nagyapám tüdőembóliát kapott és én az nap éjjel azt álmodtam, hogy megfulladok. Ja persze ez csak önszuggeszció és utólag bebeszélem magamnak...
De ne legyen már probléma az, ha valaki a piros kapszulát akarja választani! És főleg ne az legyen már az a látszat, hogy ezek miatt nem foglakozhat a tudományokkal.
"De ne legyen már probléma az, ha valaki a piros kapszulát akarja választani!"
Ezen a kapszulán csak a cukormáz a piros.
"Ezen a kapszulán csak a cukormáz a piros."
A kék a cukormázas! :)
Attól függ mivel szemben szkeptikus valaki? Van amivel szemben az, és nem ok nélkül az, annak viszont van értelme!
De vannak olyan szkeptikusok akik csak azért azok, hogy ellenkezzenek másokkal anélkül, hogy végig gondolnák logikusan mielőtt lehúrrognának valamit-- ilyen értelemben gondolatilag bigottak
#mami:
Ha valaki marhaságot ír, akkor nem kell komolyan venni. Olyan ez, mintha Bp.-ről azt mondanám, hogy Franciaország fővárosa és a Trianoni/Párizsi békeszerződés, csak kitaláció. Ez marhaság, ugyanúgy mint az, hogy a földönkívüliek beépülnek közénk, azért hogy manipuláljanak minket és így uralkodjanak felettünk. Bizonyiték nincs, de attól még, hidd el, hogy ez a valóság.
Ilyen és hozzá hasonló agymebésekben, csak logikai bukfencek vannak ès 5 perc alatt, jobbakat írok, de nem teszem, mert nem mindenkinek esne le, hogy csak trollkodás az egész, nem kell komolyan venni.
Hogyan lehetnék én is a reptoid, krixkraxi meg a lumbulábi birodalmak kiválasztottja, mint oly sokan ebben a témakörben?
Ja és szkeptikuska vagyok mit lépjek? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!