Azonos horoszkópú emberek jól kijönnek? Pl: szűz szűz szerelmi kapcsolata milyen lehet?
Figyelt kérdés
2013. júl. 4. 21:36
2/7 anonim válasza:
mindketten elvesztik :D
egyébként szerintem jó lehet
3/7 anonim válasza:
a szűzhöz nem illik a szűz.
bika bak nyilas
a szűz a szűzzel a lehető legritkább esetben jó párosítás, annál nagyobb a valószínűsége ugyanakkor, hogy egymás idegeire menne rövidtávon!
higgy nekem, szűz vagyok! :D
4/7 dandi98 válasza:
Én például bak vagyok, és a szűzeket közelinek érzem. Hasonlóak az elveink.
5/7 anonim válasza:
dandi98: azt elhiszem. szereted meghágni a friss husit, mi? XD
6/7 anonim válasza:
volt egy szűz csajom, évekig, lelkileg nagyon összepasszoltunk, csak szexuális téren nem, most tudtommal egy szűzzel van együtt és nem panaszkodik :P ennyit erről
egy bak
7/7 anonim válasza:
hát nekem sincsenek vmi jó tapasztalataim .. nekem is szűz horoszkópú volt a barátom és én is az vagyok... Katasztróóóófa ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!