Szűz horoszkópú lányt mivel lehet meghódítani?
Én szűz jegyű vagyok és avval lehet, ha valaki normális, becsületes, nem szórja a pénzt, nem beképzelt. Rendes, segítőkész, UDVARIAS! És ilyesmi.
Nálam nem számít a virág, meg a pénz vagy a külső. (Külsőnél annyi, hogy ne legyen büdös és ne fújjon magára 1 egész spray-s vagy kölnisdobozt, ápolt legyen, jól öltözött).Kedvesség és a bizalom a leglényegesebb, no persze a hűséget se felejtsük el.
De ne csak erre alapozz, mert nem csak 12 fajta ember létezik a világon! Sőőőt erre ne is alapozz esetleg jótanácsnak lehet ezt venni. Sok sikert!
22/L
Én is szüz lány vagyok,nekem fontos,hogy a srác lenyügözzön valamivel.Legyen intelligens,okos és értelmes,mindenről lehessen beszélgetni vele.Határozott és összeszedett legyen,olyan igazi férfi.
Szóval szeretem ha meghóditanak ,és az egyéniségükkel elvarázsolnak =)
Ha ezt megtörténik akkor mindent megteszek a másikért,hüséges és kitartó vagyok.
20/L.
Én szűz vagyok.
Számomra nagyon fontos, hogy egy srác figyelmes, odaadó, kedves, humoros, kezdeményező, önálló, intelligens, gyengéd legyen.
Szeretem ha egy pasi "kettős" személyiségű, ezt úgy értem, hogy egyrészt romantikus (szeret meglepetést okozni és a kedvemben járni) de másfelől egy kicsit macsós "rossz fiús".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!