Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szűz horoszkópú lányt mivel...

Szűz horoszkópú lányt mivel lehet meghódítani?

Figyelt kérdés
2010. szept. 12. 18:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, boldog szülit előre vagy utólag? Mikor ünnepelsz? Én tegnapelőtt lettem 19:):):)
2010. szept. 12. 20:14
 12/16 anonim ***** válasza:

én is szűz vagyok elvileg, de nagyon nem jellemző rám amit általában írnak.

most felsorolhatnám azt amit minden nő felsorolna csillagjegyre való tekintet nélkül: hűség, udvariasság, blablabla..

és valóban fontosak ezek, de emellett legyen egyedi, legyen érdeklődő és legyen benne valami rosszfiús, irányítson ő a kapcsolatban, szeretem ha egy férfi domináns annak ellenére hogy én is erős egyéniség vagyok. jah és legyen határozott véleménye a világról.

L/21 leszek szerdán:)

jah és nkd meg előre vagy utólag boldog szülit:P

2010. szept. 12. 20:41
 13/16 A kérdező kommentje:

köszi. neked is! amúgy még augusztusban. (:

20.01 - igen ez a kicsit "kétszínűség" ez nálam is igaz.

2010. szept. 13. 15:58
 14/16 anonim válasza:
Egyértelműen intelligenciával.
2010. szept. 14. 08:31
 15/16 anonim ***** válasza:
Pénzzel. Ha van pénzed a szüzet is megszerezheted. Kifejtem bővebben. Akinek van pénze, az valamit jól csinál, azaz sikeres. Van szép kocsija, vásárolhat apró és nagyobb ajándékokat, ami egy lánynál nem utolsó, meg ami még pénzen kapható. Lehet, hogy szép a mosolyod, de az nem mindig bizonyul elégnek.
2010. szept. 19. 08:38
 16/16 A kérdező kommentje:
hm. nálam ez is teljesen igaz. sokan mondják h milyen sznob vagyok... :S :P
2010. szept. 21. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!