A vízöntő horoszkópú emberekre általában mi jellemző?
3 vízöntő férfival volt dolgom.
És mondhatni, hogy mind egyforma volt belsőleg.
Beképzeltek, a lábukat le se teszik a földre, felvágnak mindenféle baromsággal. El vannak ájulva a kinézetüktől. Sztem senkit sem tudnak igazán szeretni, csak magukat. Mindenkin átgázolnak, hogy elérjék céljukat. És egy csöppet sem hűségesek.
Én azokra az emberekre lennék kíváncsi, akik ilyen dolgokat írnak másokról születési dátum alapján.
Én vízöntő vagyok, eléggé antiszociális, hatalmas hangulatingadozásaim vannak, igen, szeretek lázadni, sokszor bulizni is. Kreatív vagyok, de tanulni is imádok, 6 nyelven beszélek. A legtöbb ember nem érdekel, megválogatom a társaságomat, viszont senkivel sem vagyok undok, inkább viccelődöm, stb., de távolságot tartok.
A legjobb barátnőm is vízöntő, na ő pont hogy nem antiszociális, állandóan pörög, a társaság központja, rengeteg ismerőse, haverja, barátja van. Emellett viszont ő is tud komoly lenni, pl. 2 szakot végez egyszerre és versenyszerűen sportol. Ami mondjuk mindkettőnkre nagyon igaz, hogy gyűlöljük az igazságtalanságot és kiállunk azok mellett, akik még magukért is képtelenek kiállni.
Az unokanővérem is vízöntő, na ő meg egy csendes és kedves lány, nagyon okos és és mindig őszinte, stb., sosem fedeztem fel rajta olyan tartózkodást vagy épp lázadozást, mint magamon...
Szóval ami azt illeti, szerintem attól, hogy pár embernek egyforma a csillagjegye, még lehetnek egészen mások is - még ha ár tulajdonságuk egyezik is, ez alapján nem lehet egyszerűen bekategorizálni valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!