Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Melyik ezós a legfanatikusabb...

Melyik ezós a legfanatikusabb a topicban és kik a legnagyobb szkeptikusok? :D

Figyelt kérdés
persze azok közül akik névvel irkálnak
2013. júl. 1. 15:21
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
62%
Szenthelyi Árpád viszi a pálmát meg 404, a reptoidjaikkal meg lumbulábiakkal
2013. júl. 1. 15:24
 2/29 anonim ***** válasza:
41%
#1: ők itt vannak most is? Mik a nickjeik?
2013. júl. 1. 16:14
 3/29 anonim ***** válasza:
68%

SZERINTEM (szóval ez a véleményeim mielőtt jönne valami kommenthuszár)

Legnagyobb ezósok:

-GeorgeAdamski

-O.Mária

-Súr

-Nuki

-Mami

-Haggard

-Zoltánkvantumfizikus

-Buborékfejű

És én még szoktam néha találkozni ebben a topikban egy hírhedt 51%-ossal,de csak homályosan lehet embereket azonosítani százalék alapján.

Leghírhedtemm szkeptikusok

-Sir Butcher

-Neménvagyok

-Gabreol

-Murr

-tzolko

gyakoriválasz 2

És természetesen én,Poliateista.

Nekem ez a véleményem.

Üdv:Poliateista

2013. júl. 1. 16:38
 4/29 anonim ***** válasza:
47%

Ó igen, GeorgeAdamskit én is akartam írni, az utóbbi időben ő vette át 404 helyét, bár kétségtelen, ő nem riogat senkit a reptoid meg krixkraxi birodalom inváziójával. És van még diator is, aki viszont igen.

Haggard ő SZVSZ pont hogy nem ezós hanem szkeptikus. Az 51%-osról meg erős a gyanúm hogy ő 404, csak név nélkül.

A Szenthelyi Árpádnak pedig ez a neve, ő az Ellenállás vezetője aki harcba viszi az emberiséget majd a krixkraxiak és a lumbulábiak ellen

2013. júl. 1. 17:00
 5/29 anonim ***** válasza:
22%
Poliateista jól összefoglalta. Mindkét tábort kerüld, mint a leprát. Amúgy három csoport jár ide fanatikus IQnuku ezós, fasiszta egóbajnok szkeptikus (eleve mit keres az ezotéria rovatban valaki, aki nem ezós?), valamint a nem túl vicces trollok. Szóval meg kéne szüntetni ezt a kategóriát.
2013. júl. 1. 17:13
 6/29 anonim ***** válasza:

Haggard szkeptikus?

Akkor lehet hogy csak valami vitában félrenéztem a nevét.Na mindegy, látatlanban is bocsánat Haggard.

:)

Poliateista

És utolsó:

Te hova tartozol?

2013. júl. 1. 17:18
 7/29 anonim ***** válasza:
43%

Hát ezt nehéz megállapítani, mivel a legtöbben név nélkül írogatunk... (százalékot hiába nézed, mert az változhat).

Amúgy O. Mária, (az a drága Veránk) valószínű egy személy Súrral. Ha nem akkor bocsesz.

2013. júl. 1. 17:24
 8/29 anonim ***** válasza:
42%

"Amúgy O. Mária, (az a drága Veránk) valószínű egy személy Súrral. Ha nem akkor bocsesz."

A bocsánatkérést elfogadom, mert nem vagyok semmilyen Vera és Súr sem .

2013. júl. 1. 17:49
 9/29 anonim ***** válasza:
51%
Így van, nem azonosak, Súr hitének csak egy részét képezik a földönkívüliek, Mária meg az egész életét rájuk alapozta.
2013. júl. 1. 17:52
 10/29 anonim ***** válasza:
63%

Nem mondanám ezósnak magamat, engem jobban az UFO-s téma érdekel :D

Például jóslásban, álomfejtésben, horoszkópban egyáltalán nem hiszek.

Nekem az ufó téma már bizonyított, az már más hogy kinek mi a bizonyíték. Úgyis mindig lesz egy szkeptikus akinek nem felel meg semmi. :)

Ide sem azért írok, mert bárkit meg akarok győzni. Ez úgy sem fog bekövetkezni egyik oldalról sem. Se szkeptikus nem fogja meggyőzni a másik felet, se "hívő" nem fogja meggyőzni a szkeptikust. Néha csak jól esik a témán vitatkozni, ennyi.

Az meg felháborító hogy 404-el emlegetnek egy lapon, mert reptoid meg ilyen baromságokat én sosem hordtam össze. És nem mondanám magam elfogultnak sem, mivel ha olyan a kérdés, lásd piramisok,reptoidok én mindig leírom hogy előbbit nem az ufók építették, utóbbiban nem nagyon hiszek, nem vagyok Icke fan sem és a többi. Meg nem nyelek be minden kacsa hírt, hanem utána járok.

Haggard hívő én úgy vettem ki, mert csak olyan kérdést tett fel. Zoltánkvantumfizikus szerintem már nincs is az oldalon, csak valaki trollkodásból az ő régi kérdéseit írogatja kifelé. O.Mária úgy vettem észre hogy értelmes, de sajnos sok kacsa hírt is tényként kezel. Súr-t nem is értem olyan furcsán ír, értelmező szótár kell hozzá hogy kitudjam venni mit akar írni. A többiekre nem is emlékszem. Egyedül Gabreol rémlik még, de úgy emlékszem ő az az értelmesebb fajta kommentelő.

Ja és KI AZ A Vera? Komolyan, már ezer éve nézem az oldalt, de sosem találkoztam Vera nevű felhasználóval itt, holott mindenki őt szapulja. Örülnék ha valaki elmagyarázná, esetleg tőle linkelne kérdést/választ.

2013. júl. 1. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!